Katte Kradsetræ
L36 x B36 x H40 cm

Nobleza Nobleza

16402-0

New product

Katte Kradsetræ - L36 x B36 x H40 cm Udvid

Forkæl din kat med dette stilfulde kradsetræ i perfekt størrelse til leg og hvile. Med målene L36 x B36 x H40 cm passer det nemt ind i ethvert hjem.

Mængde: 1 stk
Produktfarve: Mørkegrå. Hovedmaterialer: Spånplade, Sisal.

Læs mere..

DKK 113,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

【Sig nej til møbelødelæggelse】Dækket med fløjl og naturlig sisal giver forskellige fornemmelser af kradseoplevelse og hjælper dine katte med at lindre deres stress og holde dem væk fra at kradse i dine dyre møbler.【Naturlig og miljøvenlig】Denne kradsestolpe til katte er lavet af sikre og miljøvenlige materialer. Overfladen er pakket ind i harmløse naturlige sisalfibre og blød fleece, hvilket skaber et behageligt sted for din kat.【Produktmål】(36*36*40)cm / (14*14*15.7)'' (L*B*H). Denne 40 cm / 15.7” høje kradsestolpe til katte er den ideelle højde for alle mellemstore katte fra killinger til voksne, undtagen store racer.【Let at samle】Produktet er nemt at samle, og delene skrues sammen for stabilitet og fasthed. Det tager kun to trin og mindre end 2 minutter at samle.【Unikt design】Unik form; broderet håndværk; foretrukket fleece stof; blød farve; holdbar stolpe med en fleecebold; alt sammen for kattenes fornøjelse.
Dimensioner
Højde400 mm.
Bredde360 mm.
Dybde360 mm.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.