Kattehus
L60 x B56,5 x H111,5 cm - Hvidgrå

Nobleza Nobleza

17075-0

New product

Kattehus - L60 x B56,5 x H111,5 cm - Hvidgrå Udvid

Forkæl din kat med dette stilfulde kattehus i hvidgrå, der måler 60 x 56,5 x 111,5 cm. En perfekt blanding af komfort og design til din firbenede ven.

Mængde: 1 stk.
Specifikationer: Hjælpsom assistent uden brug af eventyrlige formuleringer

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 326,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

【Solidt & Stabilt & Sikkert】Nobleza katte trætårn er lavet af miljøvenligt spånplade, med en fremragende balanceret form for at opnå stabilitet. Den solide spånplade kan godt støtte den overordnede struktur. Høj kvalitets bord, stærkere og mere holdbar. Sikkert for katten.【Sundt & Behageligt Materiale】Delene af katte træet er dækket af blødt og behageligt plys, venligt mod killingens hud. Den indpakket naturlige sisal er sund og ufarlig, stærk og slidstærk, katte kan skærpe deres kløer og klatre.【Perfekt gave til indendørs katte】Du kan altid finde din kat på katte klatretårnet, som er en komfortabel zone for dine pelsede venner at sove, lege, klatre, udforske, kradse, slappe af og motionere. Størrelse: 111,5 x 60 x 56,5 cm, hvid og grå farve. Katte kradseposten er til små og mellemstore katte.【Multi-funktionelt Udstyr】1 Katte træ huller som et katte rum, tilfredsstiller kattens natur, skjult og behageligt. 1 dinglende bold og 1 hampereb er sjovt legetøj, der øger kattens sjov og vitalitet. 3 platforme til at opfylde kattens behov for at klatre, hoppe og hvile.【Let at samle】Ved hjælp af de medfølgende dele og værktøjer, kan du nemt montere katten kradseposten selv. Venligst placér katte træet på en flad gulv mod en vægkrog, hvilket vil gøre killingen kradseposten mere stabil og katten føler sig mere rolig og sikker. Hvis du har nogen spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.
Dimensioner
Højde1115 mm.
Bredde565 mm.
Dybde600 mm.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.