LED Loftslampe 12W 3000K
Hvid Afdækning, Påbygning

Aigostar Aigostar

New product

LED Loftslampe 12W 3000K - Hvid Afdækning, Påbygning Udvid

Her er den perfekte LED loftslampe til dig, der ønsker en praktisk og stilfuld belysning. Med dens hvide afdækning og lette påbygning er denne 12W lampe ideel til enhver moderne indretning.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Chip med høj effektivitet med PC linse, jævnt lys uden pletter.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik & Jern.
Ydre materiale: Plastik.

Video præsentation:

Læs mere..

  • Varm

DKK 108,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Enkel stil er udsøgt og praktisk】Ren hvidt design, slank let krop, enkel og klassisk, kan passe til forskellige stilarter af hjemmeindretning og harmonere med forskellige stilarter og funktioner af rumscener. Skab et let liv med enkelhed, lyst og farverigt. Lampen har et bredt anvendelsesområde, og er velegnet til restauranter, soveværelser, studier, altaner, konferencelokaler osv. Den er holdbar og et godt valg.
【Kvalitets LED lyskilde】Høj kvalitet høj lysstyrke LED chip, lav lysnedbrydning, skarpt lys, høj farvegengivelsesindeks, mere behagelig og naturlig belysningsoplevelse.
【Højtransmissions lampe cover】Masken er nøje udvalgt, og lampen er mere holdbar. Vælg høj kvalitet PVC materiale, høj lys gennemstrømning, ensartet lys effekt, blødt og naturligt overført lys; masken er ikke let at blive gul og skør, hvilket forbedrer hele lampens holdbarhed.
【Proces og kvalitetsforfølgelse】Chassiset og lampeskærmen er fint samlet, og lampen er smukkere som helhed. Bedre tætningspræstation, reducerer indtrængen af støv, flyvende insekter og rengøringsproblemer.
【Energibesparende og stabil】Stabil belysning, lang levetid, mere energibesparende.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke1300 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde63 mm.
Diameter260 mm.
Effekt & spænding
Forbrug12W
Erstat88W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.