SmartLED UltraTynd 22W WB
RGB+CCT (2700K-6500K) Loftlys

Aigostar Aigostar

19643-0

New product

Opgrader dit hjem med vores SmartLED loftlampe, der giver dig fleksible lysindstillinger i et ultratyndt design. Skift mellem varmt og koldt lys samt farveskiftende muligheder med dette 22W loftlys.

SmartLED UltraTynd 22W WB, RGB+CCT (2700K-6500K) Loftlys

Dette SmartLED loftlys er designet til at levere både kraftfuld belysning og alsidige belysningsmuligheder i dit hjem eller kontor. Med en lysstyrke på 1900 lumens og en imponerende spredning på 120 grader, kan dette loftlys nemt oplyse rummet jævnt og effektivt.

Det unikke ved dette loftlys er muligheden for at vælge mellem et bredt spektrum af farvetemperaturer fra 2700K til 6500K, hvilket giver dig mulighed for at skabe forskellige stemninger og tilpasse lyset til dine behov. Dette gør det ideelt til både arbejdsområder, afslapningsområder og alt derimellem.

Med en RA-værdi på 80-85 sikres en høj lyskvalitet, der giver en naturlig og ægte farvegengivelse. Dette er afgørende for at vise alle farver på den mest levende og realistiske måde, hvilket skaber en behagelig og indbydende atmosfære.

Den ultra-tynde og minimalistiske design på dette loftlys gør det nemt at integrere det i enhver indretning. Med dimensioner på 27 x Ø295 mm passer det perfekt ind i både moderne og klassiske rum.

Dette loftlys er nemt at installere og tilslutte til en 230V forsyning, og med en integreret lyskilde kræver det ingen yderligere komponenter. Det betyder at du kan nyde de imponerende lyskvaliteter og energieffektivitet fra det øjeblik det er monteret.

For din tryghed kommer dette loftlys med en 3 års producentgaranti, der sikrer din investering og giver dig ro i sindet.

Tag kontrol over din belysning med dette SmartLED loftlys, der kombinerer kraftfuld ydeevne med alsidige belysningsmuligheder i en elegant og moderne pakke.


Video præsentation:

Læs mere..

DKK 354,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


SmartLED UltraTynd 22W WB, RGB+CCT (2700K-6500K) Loftlys

Dette SmartLED loftlys er den perfekte løsning til at skabe en behagelig og funktionel belysning i ethvert rum. Med en lysstyrke på 1900 lumens og en spredning på 120 grader, sikrer dette loftlys en jævn og behagelig fordeling af lys i rummet. Det giver en behagelig atmosfære og bidrager til en god stemning.

Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, får du et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Uanset om det er til hjemmet, kontoret eller butikken, er lyskvaliteten tilstrækkelig til at opfylde langt de fleste behov.

Dette loftlys tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør det let at installere og anvende. Med et slankt og elegant design har dette loftlys dimensioner på 27 x Ø295 mm, hvilket gør det velegnet til forskellige rum og indretninger.

Det SmartLED loftlys er udstyret med RGB+CCT-funktion, hvilket betyder, at du kan justere farvetemperaturen fra 2700K til 6500K, så du kan skabe den ønskede atmosfære og stemning i rummet. Den integrerede lyskilde gør det nemt at skifte mellem forskellige lysindstillinger og tilpasse belysningen efter behov.

Med en producentgaranti på 3 år kan du være tryg ved dit køb af dette SmartLED loftlys. Det leverer ikke kun kvalitetsbelysning, men også pålidelighed og lang levetid.

Sammenfattende er dette SmartLED loftlys en ideel løsning til dem, der ønsker en kombination af god lyskvalitet, brugervenlighed og stilfuldt design i deres belysning. Med sin høje ydeevne og alsidighed kan dette loftlys opfylde forskellige belysningsbehov og skabe en behagelig atmosfære i ethvert rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke1900 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde27 mm.
Diameter295 mm.
Effekt & spænding
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.