BLUETOOTH MESH LED LOFTLAMPE
18W RGB+CCT

Aigostar Aigostar

New product

BLUETOOTH MESH LED LOFTLAMPE - 18W RGB+CCT Udvid

Oplev den smarte Bluetooth Mesh LED loftlampe med 18W RGB+CCT teknologi - perfekt til enhver stemning og rum. Let at styre via din smartphone og skaber en fantastisk atmosfære i dit hjem.

Antal: 1 stk.
Hovedmaterialer: PMMA & koldvalset plade.

Læs mere..

  • RGB + CCT (Varm til Kold Hvid)

DKK 268,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Effektiv og intelligent loftlampe til dit hjem

Denne BLUETOOTH MESH LED LOFTLAMPE er en moderne og stilfuld løsning til at oplyse dit hjem på en smart og effektiv måde. Med en effekt på hele 18W sikrer denne loftlampe en kraftig belysning, der er ideel til rum, hvor du har brug for godt lys til at udføre diverse aktiviteter.

Kvalitetslys med høj lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 2000 lumens og en imponerende spredning på 120 grader sikrer denne loftlampe en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at du ikke oplever mørke hjørner eller områder med skarpe kontraster, men derimod en behagelig og ensartet belysning, der skaber en hyggelig atmosfære.

Naturligt og ægte lys med høj lyskvalitet

Med en RA værdi på 80-85 leverer denne loftlampe et naturligt og ægte lys, der flot og præcist viser alle farver. Den høje lyskvalitet sikrer, at farverne i rummet gengives korrekt og levende, hvilket er specielt vigtigt, hvis du bruger lampen til læsning, arbejde eller andre opgaver, hvor farvernes nøjagtighed er afgørende.

Praktisk og smart teknologi

Denne loftlampe er udstyret med BLUETOOTH MESH teknologi, hvilket betyder, at du kan styre lysets farvetemperatur og lysstyrke via en smartphone eller tablet. Dette gør det nemt at tilpasse belysningen efter behov og stemning, samt at skabe forskellige lysindstillinger til forskellige aktiviteter.

Lang holdbarhed og producentgaranti

Med en 3 års producentgaranti er du sikret en loftlampe af høj kvalitet, der er designet til at holde i lang tid. Denne loftlampe er et pålideligt og solidt valg, der kombinerer effektiv belysning med smart teknologi og stilfuldt design.

Sammensætning af kvalitetsmaterialer, avanceret teknologi og elegant design gør denne loftlampe til det perfekte valg for dig, der ønsker en effektiv og intelligent belysningsløsning til dit hjem.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør3000-6500K
Lysstyrke2000 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug18W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.