BLUETOOTH MESH LED LOFTSLAMPE
24W RGB+CCT

Aigostar Aigostar

New product

BLUETOOTH MESH LED LOFTSLAMPE - 24W RGB+CCT Udvid

Opdatér dit hjem med vores smarte Bluetooth Mesh LED loftlampe på 24W i RGB og CCT - den perfekte kombination af stemningslys og funktionalitet. Let at styre via din smartphone for en enkel og behagelig belysningoplevelse.

Antal: 1 stk.
Hovedmaterialer: PMMA & koldvalset plade.

Læs mere..

  • RGB + CCT (Varm til Kold Hvid)

DKK 291,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Effektiv loftslampe med Bluetooth Mesh teknologi

Denne 24W loftslampe er det perfekte valg til dig, der ønsker en smart og energieffektiv belysning derhjemme. Med mulighed for tilslutning til en 220-240V forsyning giver lampen dig masser af lysstyrke på hele 2650 lumens, samtidig med en høj spredning på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

Høj kvalitet og naturligt lys

Med en RA værdi80-85 er denne loftslampe garanteret at give dig en lyskvalitet, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette naturlige lys er ideelt til de flestes behov, hvad enten det er i stuen, køkkenet eller på kontoret. Lampen er designet til at give dig den bedste belysningsoplevelse med en høj lyskvalitet og en lang levetid.

Bluetooth Mesh teknologi

Denne loftslampe er udstyret med Bluetooth Mesh teknologi, hvilket gør det muligt for dig at styre lyset fra din smartphone eller tablet med en passende app. Du kan nemt justere lysstyrken, skifte farve (RGB+CCT) og endda planlægge tænd- og slukketider direkte fra din enhed. Med denne smarte funktion kan du skabe den perfekte stemning i rummet med blot et par klik.

Lang levetid og producentgaranti

Med en forventet levetid på op til 20.000 timer kan du være sikker på, at denne loftslampe vil lyse op i dit hjem i mange år fremover. Hertil kommer, at lampen kommer med 3 års producentgaranti, så du kan være tryg ved dit køb og få support, hvis der skulle opstå problemer.

Med denne Bluetooth Mesh LED loftslampe får du ikke kun en effektiv og høj kvalitetsbelysning, men også smarte funktioner og langvarig brugsglæde. Gør dit hjem mere behageligt og stilfuldt med denne moderne loftslampe.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør3000-6500K
Lysstyrke2650 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug24W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.