Bluetooth Mesh LED Loftlampe
24W RGB+CCT

Aigostar Aigostar

22427-0

New product

Bluetooth Mesh LED Loftlampe - 24W RGB+CCT Udvid

Oplev den nyeste teknologi med denne smarte Bluetooth Mesh LED loftlampe! Juster nemt farvetemperaturen og lysstyrken direkte fra din smartphone for den perfekte belysning i dit hjem.

Antal: 1 stk.
Hovedmaterialer: PMMA og koldvalset plade.

Læs mere..

DKK 282,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Effektiv og smart loftlampe med Bluetooth Mesh teknologi

Denne smarte loftlampe er den ideelle løsning til at skabe et behageligt og stemningsfuldt lys i dit hjem. Med en effekt på 24W kan lampen nemt erstatte traditionelle loftlamper og spare dig energi i længden. Den tilsluttes let til en 220-240V forsyning og er nem at montere.

Lampen har en imponerende lysstyrke på hele 2650 lumens og en spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 betyder, at lampen viser farverne ægte og naturligt, hvilket er perfekt til både arbejdsrum og hyggestunder i hjemmet.

Med Bluetooth Mesh teknologien kan du nemt styre lampen via en app på din smartphone eller tablet. Du kan skifte mellem forskellige farvetemperaturer og lysstyrker for at skabe den ønskede atmosfære i rummet. Desuden kan du programmere lysene til at tænde og slukke automatisk på bestemte tidspunkter, hvilket giver dig ekstra bekvemmelighed i hverdagen.

Denne loftlampe er designet til at være holdbar og pålidelig med en 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på, at den vil lyse op i dit hjem i lang tid fremover. Den stilfulde og moderne udformning passer godt ind i de fleste indretninger og vil bidrage til at forbedre både funktionalitet og æstetik i dine rum.

Så hvis du leder efter en effektiv, smart og stilfuld loftlampe til dit hjem, er denne Bluetooth Mesh LED loftlampe med 24W RGB+CCT den perfekte løsning for dig.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør3000-6500K
Lysstyrke2650 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug24W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.