Bluetooth mesh LED loftlys
24W

Aigostar Aigostar

22429-0

New product

Bluetooth mesh LED loftlys - 24W Udvid

Bluetooth mesh LED loftlys - 24W: Oplev en smart og energieffektiv belysning med dette moderne loftlys, der kan tilpasses via Bluetooth mesh teknologi. Let at installere og perfekt til enhver rum i hjemmet.

Mængde: 1 stk.
Hovedmaterialer: PMMA & koldvalset plade.

Læs mere..

DKK 235,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Effektivt Bluetooth mesh LED loftlys

Dette loftlys er en effektiv og stilfuld måde at belyse dit rum på. Med en effekt på 24W er det energibesparende og samtidig giver det en kraftig belysning med en lysstyrke på 2650 lumens. Lyskilden har en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

Høj lyskvalitet og naturligt lys

Med en lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 kan du være sikker på, at dette loftlys vil give dig et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver i rummet. Denne lyskvalitet er ideel til de fleste behov og sikrer en behagelig atmosfære i rummet.

Nem tilslutning og lang holdbarhed

Dette loftlys tilsluttes nemt til en 220-240V forsyning, hvilket gør installationen enkel og problemfri. Derudover kommer dette loftlys med en 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på, at det vil fungere optimalt i lang tid.

Med sit moderne design og smarte Bluetooth mesh teknologi er dette loftlys både praktisk og stilfuldt. Det giver dig mulighed for at tilpasse lysstyrken og farvetemperaturen via en app på din mobiltelefon, så du altid kan skabe den perfekte belysning til enhver lejlighed.

Uanset om det er til virksomhedslokaler, boliger eller offentlige rum, så er dette Bluetooth mesh LED loftlys en pålidelig og effektiv løsning, der vil opfylde dine belysningsbehov på en stilfuld og energibesparende måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør3000-6500K
Lysstyrke2650 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug24W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.