LED filament pære
G45 E27 8W 6500K klar

Aigostar Aigostar

New product

Opgrader dit hjem med denne stilfulde og energieffektive LED filament pære i klar design. Perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære med sit kølige og klare lys på 6500K.

Mængde: 1 stk.
Form: G45.
Produktfarve: Transparent.
Hovedmaterialer: Glas.
Ydre materiale: Glas.

Læs mere..

  • Kold

DKK 29,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED Filament Pære - G45 E27 8W 6500K klar

Denne LED filament pære er en energieffektiv erstatning for en 64W traditionel pære. Med en effekt på 8W sparer du på strømmen og skåner miljøet. Pæren tilsluttes nemt til en 220-240/V forsyning, hvilket gør den velegnet til de fleste lamper og armaturer.

Lysstyrken på 880 lumens sikrer, at rummet belyses tilstrækkeligt, og den høje spredning på 330 grader giver en jævn fordeling af lyset uden mørke pletter. Pæren har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser alle farver på en naturlig og ægte måde. Dette er ideelt til de flestes behov, hvad angår lyskvalitet.

Denne LED filament pære har en forventet levetid på op til 25.000 timer og kommer med en 3 års producentgaranti, hvilket giver dig ro i sindet, når du investerer i denne holdbare lyskilde.

Pæren er tilgængelig i den koldhvide kulør (6500K), som giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør anvendes normalt ikke i Skandinavien, men den er populær til malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer, hvor det kølige lys kan skabe en unik atmosfære.

Uanset om du har brug for at opgradere dine eksisterende pærer til mere energieffektive LED-modeller eller bare ønsker en pålidelig lyskilde med høj lyskvalitet, så er denne LED filament pære et godt valg. Med dens holdbarhed, lysstyrke og garanti er den et pålideligt valg til både hjemmet og professionelle miljøer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke880 lumens
Spredning330 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug8W
Erstat64W
Spænding220-240/V
SpændingsintervalAC: 220-240/V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.