LED A5 GU10 6W 6500K

Aigostar Aigostar

New product

Opgrader dine lyskilder til LED A5 GU10 6W 6500K for en energieffektiv og langvarig lysoplevelse. Passer perfekt til spotlys og giver en klar og kold belysning.

Antal: 1 stk
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • Kold

DKK 19,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

6W LED med GU10 fatning - denne LED pære er designet til at erstatte en 68W traditionel pære, hvilket giver dig en betydelig energibesparelse. Den er let at installere, da den passer direkte i en GU10 fatning og kræver kun en 230V strømforsyning.

Lysstyrke på 480 lumens - denne pære leverer en imponerende mængde lys, der svarer til lyset fra en traditionel pære, samtidig med at den kun bruger en brøkdel af energien. En spredning på 100 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, så du kan nyde en ensartet belysning i rummet.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 - med en god farvegengivelse på 80-85, giver denne LED pære et naturligt og ægte lys, der viser alle farver korrekt. Lyskvaliteten er høj nok til de fleste formål, om det så er til hjemmet, kontoret eller butikken.

3 års producentgaranti - du kan være tryg ved dit køb af LED A5 GU10 6W 6500K, da den leveres med en 3 års producentgaranti. Dette sikrer, at du har fred i sindet, hvis der skulle opstå problemer med produktet.

Farve:

Kold hvid (6500K) - denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Selvom den bruges sjældent i Skandinavien, er den populær til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekorative belysningselementer.

Dimensioner:

Pæren måler 55 mm i højden og har en diameter på 50 mm. Den kompakte størrelse gør den velegnet til de fleste lamper, hvor pladsen er trang.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke480 lumens
Spredning100 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningGU10
Højde55 mm.
Diameter50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat68W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeA (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.