LED A5 C37 E27 4W 3000K

Aigostar Aigostar

New product

LED A5 C37 E27 4W 3000K Udvid

Opgrader dine belysningsløsninger med denne effektive LED-pære på 4W i varmt hvidt lys. Ideel til alle dine E27 fatninger.

Mængde: 1 stk.
Form: C37
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Plastik
Ydre materiale: Plastik

Læs mere..

  • Varm

DKK 13,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Ny look, ny oplevelse I 2014 lancerede AIGOSTAR første gang LED indendørs belysningsprodukterne, der fik navn efter serien - A5. De nye produkter er fuldstændig udviklet i henhold til standarden for traditionelle glødelamper, og den ensartede nye LED-form gør det muligt at fremstå på pærermarkedet med næsten homogeniseret udseende. Egen høj genkendelse. Denne serie af produkter udsender en række forskellige indendørs pærespecifikationer, og modellerne har en stærk prisfordel.
Stor vinkelbelysning Belysningsvinklen over 270°, hvilket er mere passende for markedets behov og løser problemet med, at belysningsområdet for pæreproduktet er begrænset.
Patentetui Produkterne er lavet af høj termisk ledende og varmeafledende aluminiumsmateriale. Overfladeudseendet er behandlet med en varmeledende plastikindpakning. Skallen har bestået de relevante patenter, så miljøbeskyttelsen er stærkere end almindelige LED.
Allsidighed A5 seriens pærer understøtter fuldt ud alle slags lamper på markedet. De kan direkte installeres i lampeholdere, lysskabe og de originale traditionelle lamper. Der er ingen problemer med at passe størrelsen på installationen.
Fremragende lys effektivitetspræstationA5 serien har ikke kun et lyst udseende, men bruger også høj kvalitets LED-chips indvendigt for at sikre ensartet lys, blødt og ikke blændende, og alle pærerne har en fremragende lyspræstation.
Certificeringsmyndighed Produkter godkendt af den tyske TUV GS, CE-certificering.
Bemærkning
1、Vær venlig ikke at tabe lampen eller skubbe til den.
2、Vær venlig ikke at adskille lampen, foretag ikke ændringer.
3、Brug ikke låg uden ventilationsåbninger.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke340 lumens
Spredning220 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde100 mm.
Diameter37 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4W
Erstat31W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeA (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.