LED A5 C37 E27 3W 6500K

Aigostar Aigostar

New product

LED A5 C37 E27 3W 6500K Udvid

Opgrader dit hjem med vores skarpe LED A5 C37 E27 pære, der leverer et koldt, energieffektivt lys på 6500K. Perfekt til at skabe en moderne og indbydende atmosfære i dit rum.

Mængde: 1 stk.
Specifikationer: Du er en hjælpsom assistent, der ikke bruger eventyrlige formuleringer.

Læs mere..

  • Kold

DKK 13,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Ny udseende, ny oplevelse I 2014 lancerede AIGOSTAR de LED-indendørs belysningsprodukter, der blev navngivet efter serien - A5. Den nye serie af produkter er fuldstændig udviklet i henhold til traditionelle glødelampestandarder, og den ensartede nye LED-form gør den synlig på pærkemarkedet med næsten homogeniseret udseende. Egen høj anerkendelse. Denne serie af produkter udsender en række indendørs pærespecifikationer, og modellerne har en stærk prisfordel.
Stor vinkelbelysning Belysningsvinklen over 270°, som er mere egnet til markedets behov og løser problemet med, at belysningsområdet for pæreproduktet er begrænset.
Patentetui Produkterne er lavet af materiale med høj termisk ledningsevne og varmeafledende aluminium. Overfladeudseendet er behandlet med en varmeledende plastikindpakning. Skallen har bestået relevant patent, så miljøbeskyttelsen er stærkere end ved almindelige LED'er.
Alsidede A5-seriepærer understøtter fuldt ud alle slags lamper på markedet. De kan direkte monteres i lampeholdere, lyskasser og de originale traditionelle lamper. Der er ingen problemer med uoverensstemmelse i installationsstørrelsen.
Fremragende lysudnyttelsespræstation A5-serien har ikke kun et lyst udseende, men bruger også høj kvalitet LED-chips indeni for at sikre ensartet lys, blødt og ikke blændende, og alle pærer har en fremragende lyspræstation.
Certificeringsmyndighed Produkter godkendt af den tyske TUV GS, CE-certificering.
Bemærk
1、 Vær venlig ikke at tabe lampen eller skubbe til den.
2、 Vær venlig ikke at adskille lampen, ikke foretage ændringer.
3、 Brug ikke låg uden ventilationsåbninger.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke255 lumens
Spredning220 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde100 mm.
Diameter37 mm.
Effekt & spænding
Forbrug3W
Erstat25W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeA (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.