LED A5 G45
Stor Spredning E27 6W 3000K

Aigostar Aigostar

New product

LED A5 G45 - Stor Spredning E27 6W 3000K Udvid

Opgrader dit belysnings setup med vores LED A5 G45 pære med stor spredning. Med 6W og varm 3000K farvetemperatur er denne E27 pære både energieffektiv og stemningsfuld.

Mængde: 1 stk.
Form: G45
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Plastik
Ydre materiale: Plastik

Læs mere..

  • Varm

DKK 16,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Nyt udseende, ny oplevelse I 2014 lancerede AIGOSTAR de første LED-indendørsbelysningsprodukter kaldet A5-serien. De nye produkter er udviklet i overensstemmelse med traditionelle glødepærestandarder, og den ensartede nye LED-form gør, at den fremstår på pære-markedet med en næsten ensartet fremtoning. Denne serie af produkter tilbyder en bred vifte af specifikationer for indendørs pærer og modellerne har en stærk prisfordel.
Stor vinkelbelysning Belysningsvinklen er over 270°, hvilket er mere egnet til markedets behov og løser problemet med, at belysningsområdet for pæreprodukter er begrænset.
Patenteret kabinet Produkterne er lavet af materiale med høj termisk ledningsevne og varmeafledning. Overfladen er behandlet med en varmeledende plastikindpakning. Kabinettet har bestået relevante patenter, så miljøbeskyttelsen er stærkere end almindelige LED-lys.
Allsidighet A5-serien af pærer understøtter fuldt ud alle typer lamper på markedet. De kan direkte installeres i lampeholdere, lyskasser og de originale traditionelle lamper. Der er ingen problemer med uoverensstemmelse i installationsstørrelsen.
Udmærket lysudbytte A5-serien har ikke kun et flot udseende, men bruger også kvalitets-LED-chips indvendigt for at sikre ensartet lys, blødt og uden blænding, og alle pærerne har en fremragende lysydelse.
Certificeret af myndighederne Produkterne er godkendt af det tyske TUV GS og CE-certificering.
Bemærk
1、 Undlad venligst at tabe lampen eller skubbe til den.
2、 Undlad venligst at adskille lampen og foretage ændringer.
3、 Brug ikke låg uden ventilationsåbninger.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke510 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde80 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat42W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeA (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.