Aigostar LED A5 C37 9W, E27 fatning
3000K

Aigostar Aigostar

New product

Aigostar LED A5 C37 9W, E27 fatning - 3000K Udvid

Aigostar A5 LED-serie

Med den fornyede Aigostar A5 LED-serie har du fundet den ideelle erstatning for den traditionelle glødepære. Lysvinklen er 260°, hvilket gør den velegnet til alle rum i huset. Denne serie har ikke kun et lyst udseende, men er også udstyret med højkvalitets LED-chips, der sikrer lige belysning uden at blænde.

Høj farvegengivelse (CRI > 80) for levende farver

CRIen på Aigostars LED-pærer er altid højere end 80, tæt på solens værdi (100), hvilket gør, at farverne gengives livagtigt og naturligt.

Meget lavt energiforbrug

Spar mindst 80%. Ved at erstatte traditionelle lamper med et LED-alternativ fra Aigostar spares der straks meget energi og bidrages til en bæredygtig verden. Wattstyrken på 9W kan sammenlignes med en 65W halogenlampe.

Høj kvalitet

Denne LED-lampe har en kendt form og tilbyder alle de nyeste innovationer, mens den bevarer det traditionelle lamps udseende og følelse.

Levetid op til 25 år

Med en levetid på op til 25.000 timer sørger denne LED-lampe fra Aigostar for den ønskede atmosfære i op til 25 år*.
*Baseret på et gennemsnitligt brug på 2,7 timer om dagen.

Tekniske parametre

Mærke: Aigostar.
Effekt: 9 watt.
CRI: 80Ra.
Fatning: E27.
EEI: A+.
Spænding: 230V.
Farvetemperatur: 3000K.
PF: >0.5.
Energiforbrug pr. 1000 timer: 9kwh/1000h.
Lysstyrke: 675lm.
Dæmpbar: Nej.
Højde: 110 mm.

Læs mere..

  • Varm

DKK 19,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Ny look, ny oplevelse I 2014 lancerede AIGOSTAR de første LED-indendørs belysningsprodukter kaldet efter serien - A5. Den nye serie af produkter er fuldstændig udviklet i henhold til standarden for traditionelle glødelamper, og den ensartede nye LED-form gør det muligt at optræde på pærmarkedet med næsten homogeniseret udseende. Egen høj genkendelse. Denne serie af produkter udsender en række indendørs pærespecifikationer, og modellerne har en stærk prisfordel.
Stor vinkelbelysning Belysningsvinklen over 270°, hvilket er mere egnet til markedets behov og løser problemet med, at belysningsområdet for pærer er begrænset.
Patentetui Produkterne er lavet af høj termisk ledende og varmeafledende aluminiumsmateriale. Overfladeudseendet er behandlet med et varmeledende plastikomslag. Skallen har bestået de relevante patenter, så miljøbeskyttelsen er stærkere end almindelige LED'er.
Alsidighed A5-seriens pærer understøtter fuldt ud alle slags lamper på markedet. De kan direkte installeres i lampeholdere, lyskasser og de oprindelige traditionelle lamper. Der er ingen problemer med uoverensstemmelse i installationsstørrelsen.
Udmærket lysudnyttelsespræstation A5-serien har ikke kun et lyst udseende, men bruger også høj kvalitet LED-chips indeni for at sikre ensartet lys, blødt og ikke blændende, og alle pærerne har en fremragende lyspræstation.
Certificeringsmyndighed Produkter autoriseret af den tyske TUV GS, CE-certificering.
Bemærk
1、Undlad venligst at tabe lampen eller skubbe til den.
2、Undlad venligst at skille lampen ad, foretag ikke ændringer.
3、Brug ikke låg uden ventilationsåbninger.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke840 lumens
Spredning260 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde110 mm.
Diameter37 mm.
Effekt & spænding
Forbrug9W
Erstat62W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.