LED A5 G45 – Stor Spredning, E14, 6W, 4000K

Aigostar Aigostar

New product

Opgrader dine lyskilder med vores LED A5 G45 pære med stor spredning. Med 6W og en farvetemperatur på 4000K er den perfekt til at lyse rummet op på en effektiv måde.

Mængde: 1 stk.
Form: G45
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Plastik
Ydre materiale: Plastik

Læs mere..

  • Neutral

DKK 13,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Nyt pakke opfylder markedets behov A5 stor vinkel pæreserie, vi vil udvikle en pakningsmetode, der er mere befordrende for markedsføringen baseret på den oprindelige pakning, som imødekommer ændringer i forbrugertendenser og forbrugerkarakter. Kassedesign er simpelt og moderne; stort område bruger sort og matcher pærers farvetemperatur, hvilket øger genkendelsen og forbedrer produktets udstillingseffekt. Disse ændringer gør det mere bekvemt for kunderne at vælge og købe.
Fremragende valg A5 serielamper bruger høj-kvalitets lyskilde, holdbar uden bekymringer, nem at installere og bruge, hver stil har en stærk omkostningsfordel.
Stor vinkel belysning Udsendelsesvinklen op til 230 grader, multi-vinkel stereoskopisk projektion, mere lyst sted og mindre mørkt sted, opfylder markedets behov, tilbyder stue og studierum med lys og rigelig lys.
Høj kvalitet LED-chip Langvarigt lys, stabil output, høj effektivitet og energibesparelse, mindre lysdæmpning, god farvetemperaturkonsistens, høj farvegengivelsesindeks, skaber et komfortabelt hjemmemiljø.
Høj-effektiv varmeafledning Jo højere effekt, jo mere varme er der brug for. Brug af varmeafledningsaluminium og varmeledende plastmateriale. Integreret høj effektiv varmeafledningsdesign, opnår små pærer stor effekt og forlænger effektivt pærens levetid.
Energieffektiv Stabil spænding med høj effektivitet og ydeevne, energibesparelse. Sammenlignet med traditionel halogenlampe kan glødelampen spare op til 80% energi og spare mere end 50% af energibesparende lampe; levetid op til 15000 timer, behøver ikke at skifte pærer ofte, nem at bruge uden bekymringer.
Bredt anvendelig A5 seriepærelamper understøtter fuldstændig markedets forskellige specifikationer, kan direkte installeres i traditionel lampeholder, lampeboks og lampekabinet. Uden ommatchningsproblem længere ved installation. Og det kan opfylde husholdningernes, indkøbscentre og andre behov.
Sikker og miljøvenlig Den indeholder ikke kviksølv (Hg) eller andre stoffer, der skader miljøet.
Certificeringsmyndighed Produkter godkendt af CE RoHS certificering.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke510 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Højde80 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat42W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.