LED A5 G45
Stor Spredning E27, 6W, 4000K

Aigostar Aigostar

New product

Denne effektive LED pære med stor spredning giver et klart og behageligt lys. Perfekt til at opgradere din belysning med energibesparende teknologi.

Mængde: 1 stk.
Form: G45
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Plastik
Ydre materiale: Plastik

Læs mere..

  • Neutral

DKK 13,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Ny pakke opfylder markedsbehov A5 stor vinkel pære serie, vi vil udvikle en pakkemetode, der er mere befordrende for markedssalg baseret på den oprindelige emballage, som imødekommer ændringer i forbrugertendenser og forbrugerkarakter. Kassedesign er enkelt og moderne; stort set både sort og matcher pærens farvetemperatur, hvilket øger genkendelsen og forbedrer produkteffekten. Disse ændringer gør det lettere for kunderne at vælge og købe.
Fremragende valg A5 serie lamper bruger en høj kvalitet lyskilde, holdbar uden bekymringer, nem at installere og bruge, hver stil har en stærk omkostningseffektivitetsfordel.
Stor vinkel belysning Udsendelsesvinkel op til 230 grader, multi-vinkel stereoskopisk projektion, flere lyse og færre mørke steder, opfylder markedsbehov, tilbyder lys og rigelig belysning til stue og arbejdsværelse.
Høj kvalitet LED chip Langvarigt lys, stabil output, høj effektivitet og energibesparelse, mindre lysdæmpning, god farvetemperaturkonsistens, høj farvegengivelsesindeks, skab et behageligt hjemme miljø.
Højeffektiv varmeafledning Jo højere effekten, jo mere varme er der behov for. Brug af varmeafledningsaluminium og termisk ledende plastmateriale. Integreret højeffektiv varmeafledningsdesign, opnå små pærer med høj effekt og effektivt forlænge pærernes levetid.
Energieffektiv Stabil spænding med høj effektivitet og ydeevne, energibesparende. Sammenlignet med traditionelle halogenlamper, kan glødepære spare op til 80% energi og spare mere end 50% af energisparepærer; levetid op til 15000 timer, ikke behov for at skifte pærer ofte, nem at bruge uden bekymringer.
Bredt anvendelig A5 serie pære lampe understøtter fuldstændigt de forskellige specifikationer på markedet, kan installeres direkte i traditionelle lampeholdere, lampebokse og lampehuse. Uden mismatch problem længere ved installation. Og det kan opfylde behovene i husholdninger, indkøbscentre og andre behov.
Sikker og miljøvenlig Den indeholder ikke kviksølv (Hg) eller andre stoffer, der skader miljøet.
Certificeringsautoritet Produkter autoriseret af CE RoHS certificering.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke510 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde80 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat42W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.