Smart LED Filament A60 E27 4,9W RGBW
WB

Aigostar Aigostar

New product

Smart LED Filament A60 E27 4,9W RGBW - WB Udvid

Oplev den perfekte kombination af vintage design og moderne teknologi med vores Smart LED Filament pære. Skift farver og juster lysstyrken via din smartphone for en skræddersyet belysningsoplevelse i dit smarte hjem.

Mængde: 1 stk
Form: A60.
Netværkstype: WIFI + Bluetooth.
Produktfarve: Klar.
Hovedmaterialer: Glas.
Ydre materiale: Glas.

Læs mere..

  • Varm

DKK 159,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Smart LED Filament A60 E27 4,9W RGBW, WB

4.9W LED med E27 stor fatning - der erstatter 35W. Dette smarte LED-lys er designet til at erstatte en 35W glødepære og kan spare dig for energi og penge på lang sigt. Med en effekt på kun 4.9W kan du nyde en betydelig reduktion i energiforbruget uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.

Tilsluttes til 230V forsyning for nem og bekvem brug. Du kan blot tilslutte LED-pæren til din eksisterende lysinstallation og nyde det flotte lys den giver.

Lysstyrke på 420 lumens og en høj spredning på 300 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Med en lysstyrke på 420 lumens kan du opnå tilstrækkelig belysning til dine behov, mens den brede spredning på 300 grader giver en behagelig og ensartet lysfordeling.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne LED-pære har en høj farvegengivelsesindeks (RA-værdi), hvilket betyder, at den er i stand til at gengive farverne på en naturlig og ægte måde. Med en RA-værdi på 80-85 kan du forvente en lyskvalitet, der passer til de flestes behov.

Med 3 års producentgaranti. Du kan være sikker på kvaliteten af denne LED-pære, da den leveres med en 3 års producentgaranti. Det giver dig ro i sindet og sikrer, at du kan nyde lyset i lang tid fremover.

Kulør på lyset

Findes i: Varm hvid (2700K). Den varme hvide kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan slappe af og nyde det bløde og varme lys. Den varme kulør er ideel til hygge og kan være med til at skabe en indbydende stemning i rummet.

Dimensioner: 111 x Ø60 mm. Med kompakte dimensioner er denne LED-pære let at installere og passe ind i de fleste lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
Lysstyrke420 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde111 mm.
Diameter60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.9W
Erstat35W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.