Smart LED Filament A60 E27 4,9W RGBW
WB

Aigostar Aigostar

New product

Smart LED Filament A60 E27 4,9W RGBW - WB Udvid

Oplev den smarte LED Filament A60 pære med RGBW og varmhvidt lys. Skab stemning og styr belysningen med din smartphone.

Smart LED Filament A60 E27 4,9W RGBW, WB

Data om produktet: Denne Smart LED Filament pære er en energieffektiv erstatning for en 35W pære, da den kun bruger 4,9W. Den har en E27 stor fatning, som gør den nem at tilslutte til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 420 lumens og en høj spredning på 300 grader, er du sikret en jævn fordeling af lyset i rummet. Lyskvaliteten er fremragende med en RA værdi på 80-85, hvilket giver en naturlig lysfarve og viser alle farver ægte og flot. Der medfølger 3 års producentgaranti, så du kan være tryg ved dit køb.

Kulør på lyset

Findes i: Varm hvid (2700K). Den varme hvide kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære i rummet. Det varme lys bidrager til en hyggelig stemning, hvor du kan slappe af og nyde dit rum i et blødt og behageligt lys.

Dimensioner: Med målene 111 x Ø60 mm er denne LED filament pære kompakt og passer nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Den har en klassisk A60 form, som gør den velegnet til de fleste anvendelser.

Denne Smart LED Filament pære er den perfekte løsning til dig, der ønsker at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære i dit hjem eller på kontoret. Med sit varme hvide lys og høje kvalitet er du sikret både en behagelig belysning og energibesparelser i forhold til traditionelle glødepærer. Invester i dette produkt, og oplev forskellen i dit rum med det naturlige og ægte lys, der skaber en unik stemning.

Læs mere..

  • Varm

DKK 159,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Smart LED Filament A60 E27 4,9W RGBW, WB

4.9W LED med E27 stor fatning - Denne LED-pære er designet med en effektivitet på 4.9W, hvilket svarer til en traditionel 35W pære. Den har en standard E27 fatning, hvilket gør den nem at installere i de fleste lamper og armaturer.

Lysstyrke på 420 lumens - Med en lysstyrke på 420 lumens producerer denne LED-pære et klart og skarpt lys, der er ideelt til både boligområder og kommercielle rum. Den har en spredning på 300 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer skygger og mørke områder.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 - Denne LED-pære har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser farver i et naturligt og ægte lys. Dette er særligt vigtigt for rum, hvor farvernes nøjagtighed er vigtig, f.eks. i showroom og detailbutikker.

Brugervenlig og energieffektiv - Med en lav wattage på 4.9W og en lang levetid sparer denne LED-pære dig for energiomkostninger og hyppig udskiftning af pærer. Du tilslutter den simpelthen til en 230V strømkilde, og så er du klar til at nyde det klare og behagelige lys.

Kulør på lyset - Denne LED-pære findes i varm hvid (2700K), som skaber en afslappet og hyggelig atmosfære. Den varme kulør er ideel til steder, hvor du ønsker en behagelig belysning, f.eks. i stuen, soveværelset eller spisestuen.

Dimensioner - Med målene 111 x Ø60 mm passer denne LED-pære perfekt i de fleste armaturer og lamper. Dens kompakte størrelse gør den ideel til både hjemmebrug og kommercielle formål.

Garanti - Denne Smart LED Filament A60 kommer med en 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på kvaliteten og holdbarheden.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
Lysstyrke420 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde111 mm.
Diameter60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.9W
Erstat35W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.