Bluetooth Mesh Smart Filament C35 E14 4,5W CCT Klar

Aigostar Aigostar

19658-0

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament C35 E14 4,5W CCT Klar Udvid

Oplev den innovative Bluetooth Mesh Smart Filament C35 E14 LED pære, der giver dig mulighed for at justere farvetemperaturen og lysstyrken direkte fra din smartphone. Skab den perfekte belysning til enhver stemning og scene i dit hjem.

Mængde: 1 stk.
Form: C35.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Klar.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

DKK 53,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

Denne Bluetooth Mesh Smart Filament C35 E14 4,5W CCT Klar pære er en energieffektiv og intelligent belysningsløsning til dit hjem eller kontor. Med en effekt på 4,5W erstatter den let en traditionel 40W glødepære, hvilket sparer dig energi og penge på lang sigt.

Lysstyrken på 470 lumens og den høje spredningsvinkel på 360 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, der oplyser rummet effektivt og behageligt. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 betyder, at farver vises naturligt og ægte, hvilket er ideelt til en lang række anvendelser i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Denne smart filamentpære kan tilsluttes til en almindelig 230V strømkilde og har en brugervenlig E14 sokkel. Du kan nemt integrere den i dit eksisterende belysningssystem eller bruge den som en enkeltstående lyskilde.

Med en produktdimension på 119 x Ø35 mm passer denne pære perfekt til de fleste armaturer og lamper. Den er ideel til brug i stue, soveværelse, køkken eller kontor.

Denne Bluetooth Mesh smart filamentpære giver dig mulighed for at styre lyset via en app på din smartphone eller anden smart enhed. Du kan nemt indstille lysstyrken, farvetemperaturen og tidsplanen for belysningen for at skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed.

Med en holdbarhed på op til 15.000 timer og en producentgaranti på 3 år kan du være sikker på at få mange års pålidelig belysning fra denne smarte filamentpære.

Samlet set er denne Bluetooth Mesh Smart Filament C35 E14 4,5W CCT Klar pære en moderne og praktisk belysningsløsning, der kombinerer energieffektivitet, intelligent styring og høj lyskvalitet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde119 mm.
Diameter35 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.5W
Erstat40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.