Bluetooth Mesh Smart Filament C35 E14 4,5W CCT Klar

Aigostar Aigostar

19658-0

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament C35 E14 4,5W CCT Klar Udvid

Skab den perfekte stemning hjemme med vores Bluetooth Mesh Smart Filament pære. Juster lysstyrken og farvetemperaturen via din smartphone for et personligt touch i enhver rum.

Smart LED Pære til Bluetooth Mesh Netværk

Denne Smart Filament C35 E14 4,5W LED pære er det perfekte valg, hvis du ønsker at opgradere din belysning til det moderne Bluetooth Mesh netværk. Med en effekt på kun 4,5W, erstatter denne pære nemt en traditionel 40W pære, hvilket giver dig en betydelig besparelse på strømregningen.

Lysstyrken på 470 lumens og en spredning på 360 grader sikrer en jævn og behagelig belysning i hele rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 betyder, at farver vises korrekt og naturligt under denne belysning. Dette er ideelt til både hjemmet og kontoret, og opfylder de flestes behov for god belysning.

Med Bluetooth Mesh teknologien kan du styre og justere pæren direkte fra din smartphone eller tablet. Dette gør det nemt at tilpasse belysningen efter behov og skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed. Desuden kan du indstille tidsplaner og automatisere belysningen for øget bekvemmelighed.

Denne Smart LED pære tilsluttes nemt til en 230V forsyning og har en lang levetid, hvilket giver dig en pålidelig belysningsløsning i mange år. Med 3 års producentgaranti kan du være tryg ved dit køb.

De kompakte dimensioner på 119 x Ø35 mm gør denne pære velegnet til en række forskellige armaturer og lamper. Den klare CCT udgave sikrer et behageligt og justerbart lys, der passer til enhver indretning.

Gør din belysning smartere og mere effektiv med denne Bluetooth Mesh Smart Filament LED pære. Nyd fordelene ved moderne belysningsteknologi og skab den perfekte atmosfære i dit hjem eller kontor.

Læs mere..

DKK 53,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Bluetooth Mesh Smart Filament C35 E14 4,5W CCT Klar

Dette smarte LED-lys er det perfekte valg til dig, der ønsker en energieffektiv og intelligent belysningsløsning. Med en effektivitet på 4.5W erstatter denne LED-pære en traditionel 40W pære, hvilket betyder store besparelser på din elregning.

Tilslutning: Pæren tilsluttes nemt til en 230V strømkilde, hvilket gør installationen meget simpel og lige til. Der er ingen behov for ekstra transformatorer eller tilbehør.

Lysstyrke og spredning: Med en imponerende lysstyrke på 470 lumens og en bred spredning på 360 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Uanset om det er til belysning af en stue, et køkken eller et kontorområde, vil denne pære levere optimal belysning.

Lyskvalitet: Med en RA værdi på 80-85 er lyskvaliteten på denne LED-pære høj. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, hvilket giver en flot belysning, der viser alle farver korrekt. Uanset om du bruger pæren til almindelig belysning eller til mere specifikke formål, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til at imødekomme dine behov.

Garanti: Producenten tilbyder 3 års garanti på denne LED-pære, hvilket giver dig ekstra tryghed i dit køb.

Dimensioner: Med dimensioner på 119 x Ø35 mm passer denne pære perfekt til standard lampefatninger og vil ikke være for dominerende i rummet.

Denne Bluetooth Mesh Smart Filament C35 E14 4,5W CCT Klar LED-pære kombinerer energieffektivitet, intelligent funktionalitet og høj lyskvalitet i én og samme løsning. Uanset om du ønsker at skabe stemningsfulst belysning i stuen eller arbejdslys på kontoret, vil denne LED-pære opfylde dine behov på bedste vis.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde119 mm.
Diameter35 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.5W
Erstat40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.