LED Slim Projektør 50W 4000K Hvid
Støbt Aluminium

Aigostar Aigostar

New product

LED Slim Projektør 50W 4000K Hvid - Støbt Aluminium Udvid

LED Slim Projektør 50W 4000K Hvid - Støbt Aluminium er en kraftfuld og energieffektiv projektør, perfekt til at belyse din indkørsel eller have med et naturligt hvidt lys. Lavet af holdbart støbt aluminium for langvarig brug.

Mængde: 1 stk.
Kablets længde: 225mm
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium

Læs mere..

  • Neutral

DKK 126,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Støbeteknologi; udsøgt og tynd Bryder traditionelle ingeniørlamper, bruger støbeteknologi, præcisionsproduktion og lampehuset er udsøgt og kompakt, hvilket bringer mere modeoplevelse til belysningen.
Hus af høj kvalitet i aluminium Tykt aluminiumshus gennem præcisionsarbejde, bruger integreret eksteriørdesign, ægte materiale, slidstærkt og korrosionsbestandigt, hvilket forlænger lyskildens levetid.
LED chip Højlysnende lampeperler, udsender langvarigt og stabilt lys, mindre lysnedgang, høj farvegengivelsesindeks, energibesparende.
Højstyrke hærdet glasmask Forstærket højtransmissionshærdet glas anvendes, hvilket har god lystransmission, ensartet og transparent lys, vandtæt og ikke let at bryde.
180° lampedrehning Juster belysningsvinklen præcist med en 180° rotation.
Professionel Beskyttelse; Ingeniørkvalitet Beskyttelsesgrad IP65, støvtæt, vandtæt, korrosionsbestandig, for at forhindre lækageskader forårsaget af vanddråbegennemtrængning; arbejdstemperatur -20°C-40°C. Det kan bruges i lang tid i barske miljøer med høj temperatur og fugtighed, hvilket egner sig til udendørs landskab, indendørs dele, reklameskiltbelysning og andre specielle faciliteters belysning.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke4500 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde26.5 mm.
Bredde173 mm.
Dybde210 mm.
Effekt & spænding
Forbrug50W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.