Hundelegetøjs sæt
5 stk./pakke, 32x23x8 cm

Nobleza Nobleza

17171-0

New product

Hundelegetøjs sæt - 5 stk./pakke, 32x23x8 cm Udvid

Forkæl din hund med dette sjove gavesæt med 5 forskellige legetøjsvarianter i blå og gul. Hold din hund underholdt og aktiv med dette alsidige legetøjssæt i praktisk størrelse.

Mængde: 
Produktbeskrivelse: Anti-riv og anti-bid, der understøtter tænderensning, opretholdelse af mundhygiejne og forebyggelse af dårlig ånde.
Produktfarve: 5 varierede stilarter.
Hovedmaterialer: Bomuldsstof, TPR, plys.

Læs mere..

DKK 161,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Sundt materiale】Disse hvalpe tyggelegetøj er lavet af premium bomuldsstof, som er naturlige, sunde og sikre for dine kæledyr. De er vaskbare og nemme at bruge.【Multi-stil kombination】Inde i plyslegetøjet er der en luftbold, der laver en pivende lyd, når man trykker på den. Og til knuderne bruger vi en kombination af blåt og gult for at gøre dem mere attraktive for hunde. Tandrensebolden er perfekt til at kaste og interagere med din hund. Du kan tilføje mad eller godbidder i rillerne, og det kan holde dem beskæftigede i timevis.【Tandrensning】Denne hundelegetøjspakke bekæmper plakopbygning og kan hjælpe med at forebygge tandkødsygdomme. Hundetængetøj fjerner blødt tandsten. Gør dine kæledyrs tænder og tandkød sundere.【Forbedring af forholdet】Du kan lege interaktive spil som trækker i krig med dit kæledyr eller lade dem have lidt afslappet tid for sig selv. Disse legetøj hjælper med at styrke dit forhold til dine hunde. De hjælper med at holde dit kæledyr sundt og samtidig undgå vægtproblemer.【Perfekt gave】Gaveæske emballage til nem opbevaring. Ikke kun kan dette være en fremragende gave til din hund, du kan også give det til dine venner, der har kæledyr. Alle og enhver hund vil elske det.
Dimensioner
Højde80 mm.
Bredde230 mm.
Dybde320 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.