Fluorescerende Gummiskum Basketball D7.2 cm
Orange/Grøn/Blå

Nobleza Nobleza

17339-0

New product

Fluorescerende Gummiskum Basketball D7.2 cm - Orange/Grøn/Blå Udvid

Få din hund til at hoppe og lege med denne fluorescerende gummiskum basketball. Perfekt til sjov og motion!

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Naturlig gummiSikker og ufarligFleksibel og bid-resistent.Produktfarve: 3 farver blandet.Hovedmaterialer: Gummiskum.

Læs mere..

DKK 28,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Emballageinformation: Den enkelte diameter af hundebolden er 7,2 cm, og der er 6 pakker i en pose. Produktet er af høj kvalitet og lav pris.Produktparametre: Hundebolden er blevet testet og certificeret som ikke-giftig og harmløs, og den kan sikkert puttes i hundens mund. Bolden og limen er lavet af naturgummi. Derudover er bolden slidstærk, bidestærk og ekstremt robust.Anvendelsesscenarie: Hundebolden kan bruges til at udvikle hundens intelligens, hvilket er uendeligt. Den vækker kæledyrets nysgerrighed og styrker den følelsesmæssige kommunikation mellem ejeren og kæledyret. Om nødvendigt kan du bruge en kastepind af passende størrelse.Produktbekvemmelighed: Bolden har god spændstighed og kan kastes langt væk eller slås med en kæp. Når du leger i parker og andre grønne områder, er klart farvede og velkendte bolde lettere at få øje på. Hundebolden vil også flyde i vandet og kan bruges på vandet.Efter-salgsgaranti: Hvis du støder på problemer under brug, kan du kontakte os, og vi vil løse det for dig så hurtigt som muligt.
Dimensioner
Diameter72 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.