Hunde Tovlegetøj
L50cm x B70cm - Blå

Nobleza Nobleza

17498-0

New product

Hunde Tovlegetøj - L50cm x B70cm - Blå Udvid

Forkæl din hund med dette sjove og holdbare tovlegetøj i blå farve. Perfekt til leg og træning, måler 50 cm i længden og 70 cm i bredden.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Blå
Hovedmaterialer: 30% polyester, 70% bomuld

Læs mere..

DKK 161,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【XL Størrelse】Designet til aggressive tyggere, vores hundereb er mere robuste og stærkere til mellemstore og store hunde. Et sæt med 2 ekstra store reb legetøj: 28 tommer med 5 knob og 20 tommer med 2 knob, det bedste til træklege eller træning af tygning.【Forbedrer forholdet】Du kan lege interaktive spil som træklege med dit kæledyr eller lade dem have lidt afslapningstid selv. Disse legetøj hjælper med at forbedre dit forhold til dine hunde. De hjælper med at holde dit kæledyr sundt og samtidig undgå vægtproblemer.【Premium Materiale】Lavet af 100% vaskbare naturlige bomuldsfibre, disse legetøj er ikke-giftige og sikre for tandtygning. De designede farver og form gør dem mere attraktive for hunde.【Tandrensning】Dette ekstra tykke reb legetøj vil hjælpe dit kæledyr med at glemme kedsomhed og få tandrensning, massere gummerne, reducere plakopbygning, samtidig med at det reducerer hyppigheden af din hunds bidning af møbler og andre værdigenstande.【Trækkrigs Hundelegetøj og Tyggelegetøj】Dette store hunderacer reb legetøj er fantastisk til trækkrig. Holdbare hundereb legetøj er gode til at styrke båndet med dine hunde. Fantastisk til interaktiv leg og hvalpe, der tygger. VÆR OPMÆRKSOM på, at stort hunderacer reb ikke er beregnet til at være uovervindelige. Hvis dine hunde er ekstremt aggressive tyggere, bedes du kun lege under opsyn.
Dimensioner
Dybde500 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.