Solcelle Lyskæde
20 LED, Varm Hvid, Gennemsigtig Pære

Aigostar Aigostar

New product

Solcelle Lyskæde - 20 LED, Varm Hvid, Gennemsigtig Pære Udvid

Få hyggelig belysning i din have med denne solcelle-lyskeæde med 20 LED-pærer i varm hvidt lys. Perfekt til at skabe stemning udendørs!

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: 20-LED.
Længde: 5,8 m.
Batteritype: Ni-MH batteri.
Produktfarve: Grøn & Sort.
Hovedmaterialer: PVC & PP.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • Varm

DKK 108,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne solcelle lyskæde med 20 LED-pærer i varm hvid kulør er den perfekte løsning til at skabe en hyggelig stemning i din have, på din altan eller terrasse. Med en længde på 4,8 meter kan du let hænge lyskæden op og skabe en romantisk atmosfære uden besværet med at tilslutte den til en stikkontakt.

Med 3 års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten af dette produkt, der er skabt til at lyse op i mange timer og skabe stemning for dig og dine gæster.

Kulør på lyset

Lyskæden er designet med varm hvidt lys (2700-3000K), hvilket giver en behagelig og afstressende atmosfære. Den varme glød fra LED-pærerne skaber en hyggelig stemning, perfekt til at nyde lange sommeraftener eller skabe en romantisk stemning til en hyggestund.

IP44 - Vandafvisende design

Med en IP44-rating er denne lyskæde velegnet til udendørs brug, da den tåler fugtig luft og lette vandstænk på forsiden. Du kan trygt bruge lyskæden på din terrasse eller i din have, selv når vejret ikke viser sig fra sin bedste side.

Med denne solcelle lyskæde kan du nemt og bekvemt skabe en hyggelig stemning i dit udendørs rum uden at skulle bekymre dig om strømregningen. Den er både praktisk og dekorativ, og med dens varme hvide lys vil den skabe et indbydende og venligt miljø for enhver lejlighed.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700-3000K
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.