Hundevilla
Grøn & Hvid (S) - L72 x B57 x H57,6 cm

Nobleza Nobleza

16140-0

New product

Hundevilla - Grøn & Hvid (S) - L72 x B57 x H57,6 cm Udvid

Forkæl din hund med denne smukke grøn og hvide hundevilla i størrelse Small. Med målene L72 x B57 x H57,6 cm, giver den din hund den perfekte plads at slappe af og hvile sig.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Grøn & Hvid
Hovedmaterialer: PP

Læs mere..

DKK 657,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【Holdbart materiale】Konstrueret af holdbare polypropylenmaterialer, er denne hundekennel designet til at modstå de fleste vejrforhold med hævede gulve for ekstra isolering og beskyttelse mod oversvømmelse.
【Sikker ly】Forseglet tag kan holde hundene beskyttet mod regn, vind, slud og sne. Udluftningsåbningen tillader luften at cirkulere samtidig med at den holder dit kæledyr køligt om sommeren og varmt om vinteren.
【Let at samle】De plastikpaneler kan samles uden brug af værktøj eller udstyr. Taget er sammenfoldeligt og udstyret med tagforstærkningsskruer for at forhindre, at taget bliver blæst af vinden.
【Let at rengøre】Vandtæt design holder dine kæledyr tørre. Kennelen er også let at rengøre. Skyl simpelthen kennelen med en haveslange eller højtryksrenser, når den trænger til rengøring.
【Produktmål】(72*57*57.6)cm / (28.3*22.4*20.1)'' (L*B*H).
Dimensioner
Højde576 mm.
Bredde570 mm.
Dybde720 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.