Sort Kæledyrsdække 75x75 cm

Nobleza Nobleza

16311-0

New product

Sort Kæledyrsdække 75x75 cm Udvid

Beskyt din sofa mod kæledyrs hår og pletter med dette stilfulde sort kæledyrsdække i en praktisk størrelse på 75x75 cm. Hold din sofa ren og din pelset ven komfortabel med dette funktionelle og moderne tilbehør.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: Polyesterstof

Læs mere..

DKK 34,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

FLERE FORMÅL - Ideel som sengetøj til kæledyrsbure, senge og rede; Perfekt til at beskytte sofaen eller bilsæderne mod ridser og fældning. Passer også til enhver sæson og mange forskellige situationer, såsom varmt tæppe, madrasbeskytter, badehåndklæde, picnic tæppe osv.
ELEGANT DESIGN - Polyesterstof er ikke-irriterende for huden, blødt og glat, blødt og ikke nemt at fnugge, varmt og hudvenligt; Du behøver ikke bekymre dig om kæledyr, der bider eller river tæppet, da sømmene er faste.
MASKINVASKBAR - Langtidsholdbar og fældefast; Håndvask eller kast det simpelthen i vaskemaskinen og tørretumblet/lufttørres. Tæppet vil stadig være i god stand efter vask.
PRODUKTSTØRRELSE - Sødt tæppe med potetryk; Stor størrelse på 75*75 cm
PAKKE MED 6 - Der er i alt 6 stykker. Du kan altid have et kæledyrstæppe som reserve.
Dimensioner
Bredde750 mm.
Dybde750 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.