Gråt Kæledyrstæppe 75x75 cm

Nobleza Nobleza

16312-0

New product

Gråt Kæledyrstæppe 75x75 cm Udvid

Forkæl dit kæledyr med dette bløde gråt tæppe i en praktisk størrelse på 75x75 cm. Perfekt til at skabe et hyggeligt sted for din furry ven at slappe af på.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Grå
Hovedmaterialer: Polyesterstof

Læs mere..

DKK 34,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

FLERE ANVENDELSER - Ideelt sengetøj til kæledyrsbure, senge og reder; Perfekt til en sofa eller bilsæder for at undgå ridser eller fældning. Også velegnet til enhver sæson og mange situationer, såsom et varmt tæppe, måtte, badehåndklæde, picnic tæppe osv.
ELEGANT DESIGN - Polyesterstof er ikke-irriterende for huden, delikat og glat, blødt og ikke let at fnuldre, varmt og hudvenligt; Du behøver ikke bekymre dig om kæledyr, der bider eller river tæppet, da sømmene er faste.
MASKINVASKBAR - Langvarig og modstandsdygtig over for fnuller; Håndvask eller kast det bare i vaskemaskinen og tørretumbler/lufttør. Tæppet vil stadig være i god stand efter vask.
PRODUKTSTØRRELSE - Sødt tæppe med potetryk; Stor størrelse på 75*75cm
PAKKE MED 6 - Der er i alt 6 stykker. Du kan altid have et kæledyrs tæppe som erstatning.
Dimensioner
Bredde750 mm.
Dybde750 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.