Kæledyrstæppe
120x100cm, Grå

Nobleza Nobleza

16315-0

New product

Kæledyrstæppe - 120x100cm, Grå Udvid

Forkæl dit kæledyr med dette bløde og stilfulde tæppe i grå nuancer. Perfekt til at skabe en hyggelig og komfortabel liggeplads til din elskede pelsven.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Grå
Hovedmaterialer: Polyester

Læs mere..

DKK 32,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

FLERE ANVENDELSER - En ideel seng til kæledyrsbure, senge og rede; Perfekt til en sofa eller bilsæder for at forhindre ridser eller fældning. Også velegnet til enhver sæson og mange situationer, såsom en varm tæppe, måtte, badehåndklæde, picnic tæppe og så videre.
ELEGANT DESIGN - Polyesterstof er ikke irriterende mod huden, delikat og glat, blød og ikke let at fnugge, varm og venlig mod huden; Bekymre dig ikke om kæledyr, der bider eller river tæppet, da sømmene er faste.
MASKINVASKBAR - Langtidsholdbar og modstandsdygtig over for fældning; Håndvask eller kast det bare i vaskemaskinen og tørretumble/tørre. Tæppet vil stadig være i god stand efter vask.
PRODUKTSTØRRELSE - Sødt tæppe med potetryk; Størrelse: 120*100cm
PAKKE MED 6 - Der er i alt 6 stykker. Du kan altid have et kæledyrs tæppe som erstatning.
Dimensioner
Bredde1000 mm.
Dybde1200 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.