Kæledyrsdækken
L120 x W100 cm - Beige

Nobleza Nobleza

16316-0

New product

Kæledyrsdækken - L120 x W100 cm - Beige Udvid

Forkæl dit kæledyr med dette luksuriøse dækken i en dejlig beige farve. Med målene L120 x W100 cm passer det til både små og store kæledyr.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Beige
Hovedmaterialer: Polyester

Læs mere..

DKK 32,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

FLERE BRUGSMULIGHEDER - Et ideelt sengetøj til kæledyrsbure, senge og redemål; Perfekt til en sofa eller bilsæder for at forhindre ridser eller fnuller. Også egnet til enhver årstid og mange situationer, såsom en varm tæppe, madras, badehåndklæde, picnic tæppe og meget mere.
ELEGANT DESIGN - Polyesterstof er ikke-irriterende for huden, delikat og glat, blødt og modstandsdygtigt over for fnuldring, varmt og hudvenligt; Bekymre dig ikke om kæledyr bider eller river i tæppet, da sømmene er faste.
MASKINVASKBAR - Langtidsholdbar og fnullerbestandig; Håndvask eller kast det simpelthen i vaskemaskinen og tørretumbleren/lufttør. Tæppet vil stadig være i god stand efter vask.
PRODUKTSTØRRELSE - Sødt tæppe med potetryk; Størrelse på 120*100 cm
PAKNING AF 6 STK. - Der er i alt 6 stykker. Du kan altid have et kæledyrs tæppe som reserve.
Dimensioner
Bredde1000 mm.
Dybde1200 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.