Kæledyrsdækken
120 x 100 cm, Blå

Nobleza Nobleza

17602-0

New product

Kæledyrsdækken - 120 x 100 cm, Blå Udvid

Forkæl dit kæledyr med dette blå kæledyrsdækken i størrelsen 120 x 100 cm. Hold din bedste ven varm og komfortabel med dette stilfulde og praktiske tilbehør.

Mængde: 1 stk
Produktfarve: Blå. Hovedmaterialer: polyester.

Læs mere..

DKK 66,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

FLERE ANVENDELSER - En ideel seng til kæledyrsbure, senge og rede; Perfekt til en sofa eller bilsæder for at forhindre ridser eller fældning. Også egnet til enhver sæson og mange situationer, såsom en varm tæppe, madras pad, badehåndklæde, picnic tæppe osv.

SOFISTIKERET DESIGN - Polyesterstof er ikke-irriterende for huden, delikat og glat, blødt og ikke nemt at filtre, varmt og hudvenligt; Du behøver ikke bekymre dig om kæledyr, der bider eller river tæppet i stykker, da sømmene er stærke.

MASKINVASKBAR - Langtidsholdbar og fældefast; Vaskes i hånden eller smid den bare i vaskemaskinen og tørretumbles/lufttørres. Tæppet vil stadig være i god stand efter vask.

PRODUKTSTØRRELSE - Sødt tæppe med potetryk; Størrelse på 120*100 cm

HØJ KVALITETSKONSTRUKTION: Dette superbløde og behagelige flanelltæppe vil dække dit kæledyr, som du ville dække din baby.

Dimensioner
Bredde1000 mm.
Dybde1200 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.