Kæledyrstæppe
80 x 80 cm - Kakifarvet

Nobleza Nobleza

17603-0

New product

Kæledyrstæppe - 80 x 80 cm - Kakifarvet Udvid

Forkæl dit kæledyr med dette bløde kæledyrstæppe i en smuk kakifarve. Perfekt til hygge og ekstra komfort til din bedste ven.

Mængde: 1 stk.
Specifikationer omskrevet:
Key: Value

Læs mere..

DKK 34,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

MULTIPLE USES - Ideel til kæledyrsbure, senge og rede; Perfekt til en sofa eller bilsæder for at forhindre ridser eller fældning. Også egnet til alle årstider og mange situationer, såsom en varm tæppe, måtte, badehåndklæde, picnic tæppe osv.

SOPHISTICATED DESIGN - Polyesterstof er ikke-irriterende for huden, delikat og glat, blød og ikke nemt at fnugge, varm og hudvenlig; Du behøver ikke bekymre dig om kæledyr, der bider eller river tæppet i stykker, da sømmene er faste.

MACHINE WASHABLE - Langtidsholdbar og modstandsdygtig over for fnuller; Kan håndvaskes eller blot smides i vaskemaskinen og tørres i tørretumbleren/luften. Tæppet vil stadig være i god stand efter vask.

PRODUKTSTØRRELSE - Sødt tæppe med potetryk; Stor størrelse på 80*80cm

HØJ KVALITETSKONSTRUKTION: Dette super bløde og behagelige flanelltæppe vil dække dit kæledyr, som du ville dække din baby.

Dimensioner
Bredde800 mm.
Dybde800 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.