Kæledyrsdække
75 x 75 cm, Blå

Nobleza Nobleza

17612-0

New product

Kæledyrsdække - 75 x 75 cm, Blå Udvid

Hold din pelsede ven varm og hyggelig med dette blå kæledyrsdække i størrelsen 75 x 75 cm. Perfekt til at skabe et behageligt og trygt sted for dit kæledyr at slappe af på.

Antal: 1 stk
Produktfarve: Blå. Hovedmaterialer: polyester.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 34,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

FLERE ANVENDELSER - Ideel sengetøj til kæledyrsbure, senge og reder; Perfekt til en sofa eller bilsæder for at forhindre ridser eller fældning. Passer også til alle årstider og mange situationer, såsom en varm tæppe, måtte, badehåndklæde, picnic tæppe osv.ELEGANT DESIGN - Polyesterstof er ikke irriterende for huden, delikat og glat, blød og ikke let at fnugge, varm og hudvenlig; Bekymr dig ikke om kæledyr, der bider eller river i tæppet, da sømmene er stærke.MASKINVASKBAR - Langtidsholdbar og modstandsdygtig over for fnuller; Håndvask eller kast den bare i vaskemaskinen og tørretumbler/lufttør. Tæppet vil stadig være i god stand efter vask.PRODUKTSTØRRELSE - Sødt tæppe med potetryk; Stor størrelse på 75x75cm.HOJ KVALITETS KONSTRUKTION: Dette super bløde og behagelige flanelltæppe vil dække dit kæledyr, som du ville dække dit barn.
Dimensioner
Bredde750 mm.
Dybde750 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.