Kæledyrsdækken
160 x 100 cm, Beige

Nobleza Nobleza

17620-0

New product

Kæledyrsdækken - 160 x 100 cm, Beige Udvid

Beskyt og forkæl dit kæledyr med dette lækre kæledyrsdækken i beige. Med målene 160 x 100 cm er der rigeligt plads til din pelsede ven at slappe af og hygge sig på.

Mængde: 1 stk.
Specifikationer: En hjælpsom assistent, der undgår overdrevne ord og i stedet er direkte og præcis i sine svar.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 73,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

FLERE ANVENDELSER - En ideel sengetøj til kæledyrsbure, senge og rede; Perfekt til en sofa eller bilsæder for at forhindre ridser eller fældning. Passer også til alle årstider og mange situationer, såsom en varm tæppe, måtte, badehåndklæde, picnic tæppe osv.SOFISTIKERET DESIGN - Polyesterstof er ikke irriterende for huden, delikat og glat, blød og ikke let at fnuldre, varm og hudvenlig; Du behøver ikke bekymre dig om, at kæledyr bider eller river tæppet i stykker, da sømmene er faste.MASKINVASKBAR - Langtidsholdbar og fnullerresistent; Håndvask eller bare kast det i vaskemaskinen og tørretumbler/lufttørre. Tæppet vil stadig være i god stand efter vask.PRODUKTSTØRRELSE - Sødt tæppe med potetryk; Størrelse: 100*160cmHØJ KVALITETSKONSTRUKTION: Dette superbløde og behagelige flanelltæppe vil dække dit kæledyr, som du ville dække din baby.
Dimensioner
Bredde1000 mm.
Dybde1600 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.