LED Nattelys Q-Type med Dag/Nat-Sensor
2-Pak

Aigostar Aigostar

New product

LED Nattelys Q-Type med Dag/Nat-Sensor - 2-Pak Udvid

Få tryghed og komfort hele natten med dette praktiske 2-pak af LED Nattelys med dag/nat-sensor. Beskyt dine nætter med diskret og energibesparende belysning.

Mængde: sæt(2 stk)
Pakkemængde: 2 stk.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PC.
Ydre materiale: PC.

Læs mere..

  • Varm

DKK 83,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LED Nattelys Q-Type med Dag/Nat-Sensor, 2-Pak

Dette LED nattelys er designet med praktiske funktioner og en behagelig belysning, der gør det ideelt til brug i hjemmet. Med en effekt på 0.2W og mulighed for tilslutning til en 230V forsyning, er det både energieffektivt og nemt at anvende.

Lyset har en lysstyrke på 5 lumens og en høj spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 betyder, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette skaber en behagelig atmosfære og er tilstrækkeligt til de flestes behov.

Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på produktets holdbarhed og kvalitet. Dette nattelys er ikke kun praktisk, men også pålideligt i det lange løb.

Kulør på lyset

Lyset findes i en varm hvid kulør med en temperatur på 3000K. Den varme kulør bidrager til en afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det behagelige og varme lys. Det skaber en hyggelig stemning og er velegnet til brug i soveværelset, gangen eller børneværelset.

Med dimensioner på 54 x 54 x Ø59.2 mm er dette nattelys kompakt og nemt at placere i ethvert rum. Det diskrete design gør det velegnet til brug både nat og dag uden at dominere indretningen.

Samlet set er dette LED nattelys en praktisk og stilfuld belysningsløsning til hjemmet. Med en god lyskvalitet, energieffektivitet og pålidelighed er det et produkt, der opfylder mange behov og skaber en behagelig atmosfære i rummet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke5 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde54 mm.
Bredde54 mm.
Diameter59.2 mm.
Effekt & spænding
Forbrug0.2W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.