Bluetooth Mesh Smart LED A60 E27 15W RGB+CCT

Aigostar Aigostar

New product

Bluetooth Mesh Smart LED A60 E27 15W RGB+CCT Udvid

Skab den perfekte stemning derhjemme med vores Bluetooth Mesh Smart LED pære. Styr både farver og lysstyrke direkte fra din smartphone.

Antal: 1 stk
Form: A60.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: PA&PC.

Læs mere..

  • RGB + CCT (Varm til Kold Hvid)

DKK 65,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 1-2 dage


Beskrivelse af Bluetooth Mesh Smart LED A60 E27 15W RGB+CCT

Denne smarte LED-pære er den perfekte erstatning for en traditionel 100W pære med sin imponerende 15W LED-teknologi. Med en E27 stor fatning er det nemt at skifte til denne energieffektive pære, der tilsluttes direkte til en almindelig 230V forsyning. Med en lysstyrke på 1520 lumens og en imponerende spredning på hele 200 grader, sikrer denne pære en jævn og bred fordeling af lys i rummet.

Det høje lyskvalitet, med en RA værdi på 80-85, sikrer et naturligt lys, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Denne pære er designet til at opfylde langt de flestes behov og levere en behagelig belysning i hjemmet eller på kontoret.

Med en Bluetooth Mesh funktion kan denne LED-pære let integreres i et smart hjem eller kontormiljø, så du kan styre belysningen via din smartphone eller tablet. Dette gør det muligt at skræddersy belysningen efter behov eller stemning med den fleksible RGB+CCT funktion.

Denne LED-pære leveres med en 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på, at den holder i lang tid. Med kompakte dimensioner på 118 x Ø60 mm, passer denne pære perfekt ind i de fleste lamper eller armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke1520 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde118 mm.
Diameter60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug15W
Erstat100W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.