Bluetooth Mesh Smart LED Pære A60 E27 12W RGB+CCT | Fjernbetjening | 2 Stk

Aigostar Aigostar

New product

Bluetooth Mesh Smart LED Pære A60 E27 12W RGB+CCT | Fjernbetjening | 2 Stk Udvid

Få fuld kontrol over din belysning med disse Bluetooth Mesh Smart LED pærer. Med fjernbetjening og mulighed for at justere farver og lysstyrke, er disse pærer perfekte til enhver smart home. Køb 2 stk og opgrader dit hjem i dag.

Antal: par
Form: A60.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: PA&PC.

Læs mere..

  • RGB + CCT (Varm til Kold Hvid)

DKK 131,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Kraftfuld LED Pære med Smart Funktion

Denne Bluetooth Mesh Smart LED Pære er det perfekte valg, hvis du leder efter en energieffektiv og intelligent lyskilde til dit hjem eller kontor. Med en effekt på 12W erstatter denne LED pære nemt en traditionel 80W glødepære, hvilket vil resultere i besparelser på din elregning og samtidig være godt for miljøet.

Fuld Kontrol via Fjernbetjening

Med den medfølgende fjernbetjening kan du nemt styre lysintensiteten og farvetemperaturen på denne smarte LED pære. Du kan vælge mellem et væld af farver takket være RGB+CCT funktionen, som giver dig mulighed for at skabe den helt rette stemning i rummet.

Høj Lyskvalitet og Jævn Fordeling af Lys

Denne LED pære har en lysstyrke på 1150 lumens og en spredning på hele 200 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Med en RA værdi på 80-85 producerer denne pære et naturligt lys, som viser alle farver flot og ægte. Uanset om du bruger den til belysning af stuen, kontoret eller soveværelset, vil denne LED pære opfylde dine behov for lyskvalitet.

Nem Installation og Lang Holdbarhed

Med en stor E27 fatning og kompatibilitet med 230V forsyning er denne LED pære nem at installere i eksisterende lamper og armaturer. Du kan forvente lang levetid og pålidelighed fra denne pære, som kommer med en 3 års producentgaranti.

Kompakt Design og Effektive Mål

Med dimensioner på 118 x Ø60 mm er denne LED pære kompakt nok til at passe ind i de fleste lamper og armaturer uden at virke dominerende. Det stilfulde design vil smelte sammen med din indretning og tilføje en moderne touch til rummet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør RGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke 1150 lumens
Spredning 200 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 118 mm.
Diameter 60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Erstat 80W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.