PaniniMaker 1500W
Rustfrit Stål, Panini grill - Hitte

Aigostar Aigostar

15847-0

New product

PaniniMaker 1500W - Rustfrit Stål, Panini grill - Hitte Udvid

Få den perfekte sprøde og velsmagende panini med vores PaniniMaker 1500W i rustfrit stål. Denne Panini grill er et hit i køkkenet og giver dig lækre sandwich på ingen tid.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Multifunktionel grill med dobbeltansigtet bagning og non-stick belægning på bagplader. Bagpladen kan lægges horisontalt 180° og har anti-skold håndtag. Indikatorlys viser, når grillen er klar til brug.

Kabellængde: 0.75m
Knaptype: Mekanisk

Produktfunktioner: Stegt bøf, kebab, stegte æg, ristede kyllingevinger, grillede grøntsager og lave sandwich.

Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: PF&SUS
Ydre materiale: PF&SUS
Materialer af plade: Aluminium
Pladestørrelse: L270*W175mm

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 340,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Multi Functional】En alsidig maskine, der kombinerer panini-maskine og stegeplade i ét, så det er nemt at lave morgenmad, aftensmad, dessert og grillmad. Kan også bruges til at grille grøntsager, stege bøffer og lave sandwich.
【2 Stegeplader】Kan åbnes 180°, så du får to stegeflader på 266x180 mm i aluminium, og den kan tilberede mad med forskellig tykkelse takket være sit tilpasselige låg. Non-stick grillplade, sund madlavning og nem rengøring.
【Justerbar Termostat】Temperaturtips og kontrol, optimal varme uden at brænde maden på. Det er nemt at lave lækre retter.
【Lysindikator】Den røde viser strømtilslutning, og den grønne viser opvarmningsstatus. Den grønne lyser, når maskinen opvarmes, og slukker, når den når en bestemt temperatur. Når temperaturen falder, tændes den igen.
【Kvalitetssikring】GS, RoHS og LFGB-certificeret. 2 års garanti. Hvis du har spørgsmål om vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil glæde os til at hjælpe.
Dimensioner
Højde112 mm.
Bredde276 mm.
Dybde315 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1500W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.