Olieopfyldt Radiator Tummie
2300W, 11 Ribber, 147mm Bredde - Sort

Aigostar Aigostar

15874-0

New product

Olieopfyldt Radiator Tummie - 2300W, 11 Ribber, 147mm Bredde - Sort Udvid

Produktbeskrivelse: Kraft og temperatur justerbar
Smart termostat
Overophedningsbeskyttelse
Sikkerheds vippekontakt
Lysindikator
Siden kan vikle strømkablet, praktisk samling
4 360° roterende hjul.
Trådlængde: 1.8m.
Form: 11 Finner.
Knaptype: Mekanisk.
Anvendelsesområde: 20-24m².
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Stål.
Ydre materiale: Stål.

Læs mere..

DKK 792,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【3 varmeindstillinger og termostatstyring】800 watt, 1000 watt og 2000 watt valgfrit. En termostatisk kontrol giver dig mulighed for at justere temperaturen for maksimal komfort og mere energieffektivitet.
【Arbejdsindikatorlys】Når den indendørs temperatur når den justerede temperatur, vil indikatoren slukke, og varmeren er i standby-tilstand; når den indendørs temperatur er lavere end den justerede temperatur, vil indikatoren lyse, og varmeren begynder at arbejde.
【Sikre varmefunktioner】Sikkerhedsspids-over switch design, automatisk lukning ved en hældning på 30 grader, så du behøver ikke bekymre dig om utilsigtet væltning. Og automatisk overophedningsafbrydelse sikrer, at produktet er sikkert og pålideligt.
【Portabel og bekvemmelig】Denne 9,6 kg fritstående 9 finner oliefyldt radiator er nem at flytte med fire 360 graders stærke drejelige hjul. Bærehåndtag og optrækkelig ledningsoprul design hjælper med ekstra bærbarhed.
【Kvalitetssikring】GS- og RoHS-certificeret. 2 års garanti. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil med glæde hjælpe.
Dimensioner
Højde640 mm.
Bredde280 mm.
Dybde530 mm.
Effekt & spænding
Forbrug2300W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.