Indbygget Planmonteret 2-Gang Vægafbryderkasse i PVC
Blå

Aigostar Aigostar

15651-0

New product

Indbygget Planmonteret 2-Gang Vægafbryderkasse i PVC - Blå Udvid

Med den indbyggede planmonterede 2-gang vægafbryderkasse i PVC i smuk blå farve får du en praktisk og stilfuld løsning til din el-installation. Hold orden på dine kabler og stik, og skab et pænt finish i dit hjem.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Match 2-gangs underpudsede væg-elektriske tilbehør.
Produktfarve: Blå.
Hovedmaterialer: PVC.

Læs mere..

DKK 6,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Enkelt mode design Enkelt og blødt udseende design, udsøgt håndværk, stort rum, flush-monteret i væggen, integreret med væggen naturligt.
Flammehæmmende materiale PP isoleringsmateriale, glat overflade, høj temperaturresistens, slagfasthed, aldringsresistens, stærk holdbarhed, stærk anvendelighed.
Udslagsdesign Let at slå ud, ingen spor, hulstørrelse kompatibel med rørfittingsstørrelse, praktisk til kabeltilslutning.
Integreret injektionsstøbning Anvend integreret kompressionsstøbningsteknologi, stabil struktur, stærk stødmodstand og lang levetid.
Rund kassedesign Rund/ellipse design, opløser vægbegrænsning, installation er bekvem, elektriker sparer besvær.
Dimensioner
Højde44.5 mm.
Bredde66 mm.
Dybde66 mm.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.