LED Skinnespot WIRE04
24W, 4000K, 1-Faset med To Ledninger

Aigostar Aigostar

New product

LED Skinnespot WIRE04 - 24W, 4000K, 1-Faset med To Ledninger Udvid

Opgrader dit rum med vores LED Skinnespot WIRE04 - en moderne og energieffektiv belysningsløsning. Med 24W og en lysfarve på 4000K giver den et behageligt og klart lys, perfekt til enhver indretning.

Mængde: 1 stk.
Form: 2-leders skinnespot.
Anvendelsessteder: indkøbscenter (hovedbutikker såsom tøjbutikker, møbelbutikker), biludstilling, smykker, stjernehotel, museum, butiksvindue, skranke osv..
Produktfarve: Sort.
Primære materialer: PC&Aluminium.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 179,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Præcisionsarbejde, modeudseende Ved brug af præcisionsaluminiumskorpus er skallen robust og holdbar, og den er ikke let at deformere. Efter behandling med bageemalje er den korrosions- og rustbeskyttende, og lampen er ikke let at slide. Den er moderne og smuk og kan bruges i forskellige scenarier.
Høj kvalitet COB-lyskilde Langvarig lysstyrke, lavt lysfejl, ensartet lys, høj farvegengivelsesindeks, genskaber ægte farverig belysning.
Høj effektivitet optiske linser PC-lystransmitterende dæksel har god lysgennemtrængning og ensartet lysstyrke. Linsen har stærk spotlightkapacitet med en lysudstrålingsvinkel på 24°, hvilket giver en imponerende og behagelig visuel oplevelse.
Fleksibel justering af bestrålingsvinkel Den kan rotere 300°, 90° op og ned, hvilket kombineret med sporbevægelse og nem justering af belysningsdimensioner muliggør præcis belysning.
Høj effektiv varmeafledning, stabil drift Ventilationshuller på bagsiden af sporlyset øger luftcirkulationen og muliggør hurtig varmeafledning. Dette sikrer stabil og langvarig intern drift og forlænger effektivt lampens levetid.
Bedste valg til præcisionsbelysning Bred anvendelsesområde: indkøbscentre (tøjbutikker, møbelbutikker og andre kommercielle lokaler), professionelle udstillingsmontre (biludstillinger, smykker osv.), hoteller, klubber, museer osv. Ideelle lyskilder til alle behov.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke2700 lumens
Spredning24 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde180 mm.
Bredde77 mm.
Dybde180 mm.
Effekt & spænding
Forbrug24W
Erstat126W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.