Smart Kæledyrs Vandfontæne WB L17.9 x W17.9 x H18.5 cm
Hvid

Nobleza Nobleza

19688-0

New product

Smart Kæledyrs Vandfontæne WB L17.9 x W17.9 x H18.5 cm - Hvid Udvid

Hold dine kæledyr hydreret og sunde med denne smarte kæledyrs vandfontæne i elegant hvid design. Med dimensionerne L17.9 x W17.9 x H18.5 cm passer den perfekt til enhver indretning.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: App-kontrol
Cirkuleret og renset vand: Ja
Synlig vandmængde: Ja
Løbende vand stimulerer kæledyrets lyst til at drikke: Ja
Volume: 2.5L
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: ABS

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 419,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 1-2 dage

Smart Pet Water Fountain Stille drift til fredelig hydrering
Trådløs vandpumpe design for øget sikkerhed Med magnetisk induktions strømforsyningsteknologi er vores vandpumpe let at rengøre og har en integreret design, der adskiller vand og elektricitet for øget sikkerhed.
Stille vandpumpe til fredelig hydrering Med en støjniveau på kun 20db er vores vandpumpe optimeret til stille drift, der ikke forstyrrer dit arbejde eller søvn.
Flere filtreringer for sundt drikkevand Vandfontænen bruger en kombination af strikket bomuld, ikke-vævet stof, kokosnødskal aktivt kul og ionbytningshar for at filtrere vand og give dit kæledyr frisk, flydende vand hver dag.
Dobbelt vandudleveringsfunktioner for ekstra bekvemmelighed Normal tilstand: Kontinuerligt vandflow. Intermitterende tilstand: Intermittent vandflow hvert 5. minut for at spare energi.
Intelligent vandstrømskontrol for optimal hydrering
Vandmangelalarm og gennemsigtigt vindue for vandvolumen
2,5 L kapacitet til en uges hydrering Vandfontænen har en stor 2,5 L kapacitet, der kan give din voksne kat nok vand til 5-7 dage, hvilket gør den perfekt til korte ture.
Aftageligt design for nem rengøring Vandtanken har et aftageligt design, der gør det nemt at rengøre med bare en simpel aftørring og skylning.
Ridsefast og holdbar design med nylonreb
Dimensioner
Højde187 mm.
Bredde179 mm.
Dybde179 mm.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.