Solar G50 Boblekolonne Kuglekædelys
Varm Hvid, 1,5M+5M, 10 LED, 50cm/LED, Sort Ledning, 8 Blinkende Indstillinger, IP65

Aigostar Aigostar

New product

Solar G50 Boblekolonne Kuglekædelys - Varm Hvid, 1,5M+5M, 10 LED, 50cm/LED, Sort Ledning, 8 Blinkende Indstillinger, IP65 Udvid
Skab en hyggelig stemning i din have med dette smukke Solar G50 Boblekolonne Kuglekædelys. Med 10 varm hvide LED-lys på en 1,5 meter lang sort snor og en 5 meter lang strømkabel får du en total længde på 6,5 meter. IP65-vurderet for udendørs brug og 8 blinkende indstillinger

Mængde: 1 stkProduktbeskrivelse: Solar filament pærelys.
Ledningslængde: 1,5m.
Batteritype: Lithiumbatterier.
Solpanel størrelse: L90*W65mm.
Type af solpanel: polykrystallinsk silicium.
Solpanel strøm: 130mA.
Driftstid: Max.12h.
Solpanel ydelse: 0,58W.
Solpanel spænding: 4,5V.
Produktfarve: Sort.

Læs mere..

  • Varm

DKK 113,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Mængde: 1 stk.

Kuglekædelys med solcelle teknologi

Dette innovative Solar G50 Boblekolonne Kuglekædelys er en perfekt løsning til at skabe en hyggelig atmosfære både indendørs og udendørs. Med en længde på 1,5 meter plus 5 meter ledning har du rig mulighed for at placere lyset præcis, hvor du ønsker det. De 10 LED-lys med en størrelse på 50 cm pr. LED giver et smukt og behageligt varmt hvidt lys på 3000K, som skaber den helt rigtige stemning til enhver lejlighed.

Effektivt og miljøvenligt

Dette kuglekædelys er drevet af solenergi, hvilket gør det både økonomisk og miljøvenligt. Med en effekt på kun 0,26W og den medfølgende 3V forsyning kan du nyde det smukke lys uden at bekymre dig om energiforbruget. Desuden leveres produktet med en imponerende 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt, der holder i lang tid.

Vandtæt og holdbart design

Med en IP65-klassificering kan dette kuglekædelys bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Det betyder, at du kan skabe den perfekte stemning på altanen, terrassen eller i haven uden bekymringer. Den sorte ledning giver et elegant og stilfuldt udseende, der passer til enhver indretning.

Forskellige blinkende indstillinger

Dette kuglekædelys tilbyder 8 forskellige blinkende indstillinger, så du kan tilpasse lyset efter dine præferencer og skabe den helt rigtige stemning til enhver lejlighed. Uanset om det er en festlig begivenhed eller en afslappende aften derhjemme, vil dette lys være det perfekte valg.

Samlet set er dette Solar G50 Boblekolonne Kuglekædelys en ideel løsning til at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære både indendørs og udendørs. Med sin effektive solcelle teknologi, holdbare design og forskellige indstillinger er det det perfekte valg til enhver lejlighed.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde5000 mm.
Effekt & spænding
Forbrug0.26W
Spænding3V
SpændingsintervalDC: 3V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.