Dobbelt Træbørste W7 x L23,5cm
Burlwood Lilla (Størrelse L)

Nobleza Nobleza

16187-0

New product

Dobbelt Træbørste W7 x L23,5cm - Burlwood Lilla (Størrelse L) Udvid

Hold din hunds pels silkeblød og sund med denne dobbelte træbørste i smukt burlwood lilla design. Perfekt til at pleje og hygiejne - størrelse L på 7 x 23,5 cm.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Børst hår, plej
Den ene side med stålnål rund kam, den anden side med sort silke kam.
Produktfarve: Naturlig træfarve.
Hovedmaterialer: Træ.

Læs mere..

DKK 29,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【DOBBELTSIDET KÆLEDYRSBØRSTE】- Nobleza kæledyrsplejebørste har på den ene side naturlige vildsvinehår. Den kan let fjerne løse hår og snavs, og kan også bruges til badning. Den anden side er lavet af rustfrit stål. Den kan fjerne filtret hår og dødt pels og let rede håret ud samt massere.
【ERGONOMISK OG MILJØVENLIGT HÅNDTAG】- Nobleza kæledyrsbørste er lavet af bambus, et miljøvenligt materiale af høj kvalitet med en glat overflade, der gør den mere behagelig at bruge. Håndtaget er specielt buet og følger ergonomiske principper, hvilket gør det mere behageligt at holde og bruge, og egnet til langvarig brug.
【NATURLIGE BORST】- Nobleza blød børste til hunde fjerner let løse hår og fjerner støv og snavs. Lang og kort børstehår er fuldt blandet og vil ikke ridse kæledyrets hud, perfekt til badning og massage. Hvis du har problemer med at få vand til at trænge ned i dit kæledyrs pels ned til huden under badning, så prøv denne kæledyrsplejebørste.
【RUNDT HOVED STÅLNALE】- Rustfrit stål rundt hoved stålnåldesign, der ikke irriterer dit kæledyrs hud og efterlader ridser, kan ikke let generere statisk elektricitet. Nobleza kæledyrsbørste kan forhindre, at kæledyrs hår flyver og filtrer igen, fremme blodcirkulationen og være gavnligt for stofskiftet.
【LUFTPUDE MED VENTILATIONSHULLER】- Luftpuden med ventilationshuller vil give efter, hvis du trykker for hårdt på dit kæledyrs krop, og det kan forhindre, at dit kæledyr får smerter. Samtidig kan den reducere hårdt tryk og sikre en blød og blid berøring af huden. Hvis du har spørgsmål om din kæledyrsplejebørste, så kontakt os, og vi vil gøre vores bedste.
Dimensioner
Bredde70 mm.
Dybde235 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.