LED T8 18W 1.2m 4000K Glas

Aigostar Aigostar

New product

LED T8 18W 1.2m 4000K Glas Udvid

Opgrader dine lyskilder med dette energieffektive og langtidsholdbare LED T8 rør i glas på 120 cm. Med en lysstyrke på 18W og en neutral 4000K farvetemperatur, giver dette rør dig en klar og behagelig belysning i lang tid fremover.

Mængde: 1 stk.
Længde: 1.2m
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Glas
Ydre materiale: PBT&Glas

Læs mere..

  • Neutral

DKK 28,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Start en ny tilværelse med ny belysning LED T8-rør er en kreativ oplevelse for AIGOSTAR. Med øgede krav til kvalitet og teknik er det bredt anvendeligt til forretningsbelysning og hjemmebelysning med fremtrædende overlegenhed.
Høj lysstyrkeeffekt Varmebestandig, højklasse glasrør, ikke-ledende, høj sikkerhedspræstation; glasets gennemgang er højere end PC-skærm, hvilket er fordelagtigt for lysudgangen.
Høj kvalitet LED-chips Høj kvalitetschip, ingen flimmer, høj belysningseffekt, ensartet lysstyrke og god CRI.
Stabil ydeevne, langvarig og holdbar Glasrøret med fremragende stabil ydeevne, 360° luftkontakt sikrer jævn varmeafledning. Bliver ikke let gult under lang belysning, korrosionsbestandig og holdbar.
EEI klasse: A+
Let at matche, bred anvendelse Formen på glasrørene er konsistent med almindelige lysstofrør, hvilket er mere i overensstemmelse med menneskers visuelle vaner; passer til enhver stil af belysningsprogram. Det bruges bredt i supermarkeder, kontorer, skoler, fabrikker, parkeringspladser, hjem og andre steder.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke1850 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Dybde1200 mm.
Diameter28 mm.
Effekt & spænding
Forbrug18W
Erstat36W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.