Neon LED strip 6x12 USB med Ståltråd
Gør-det-selv RGB, 1m 120LED/m, 4.9W, IP65 inkl. 3-nøgle Controller

Aigostar Aigostar

14549-0

New product

Neon LED strip 6x12 USB med Ståltråd - Gør-det-selv RGB, 1m 120LED/m, 4.9W, IP65 inkl. 3-nøgle Controller Udvid

Lys op dit hjem med vores Neon LED strip med Ståltråd! Den gør-det-selv RGB strip er nem at installere og kommer med en controller for nem betjening.

Antal: 1 stk
Længde: 1m.
Ledningslængde: 1m.
Produktfarve: Hvid.

Læs mere..

DKK 98,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og alsidig belysning med Neon LED strip 6x12

Denne Neon LED strip er en fantastisk løsning til dig, der ønsker en stilfuld og effektiv belysning, som samtidig er nem at installere og justere efter behov. Med en effekt på 4.9W er denne LED strip energibesparende og miljøvenlig. Den tilsluttes let til en 5V strømkilde via USB, hvilket gør den nem at integrere i dit eksisterende setup.

Det karakteristiske ved denne LED strip er dens høje spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn og behagelig fordeling af lyset. Dette er med til at skabe en hyggelig atmosfære og giver dig mulighed for at skabe forskellige stemninger i rummet.

Med en længde på 1 meter og en tykkelse på 6 x 12 mm, er denne LED strip fleksibel og nem at placere i forskellige rum og omgivelser. Den er også IP65 klassificeret, hvilket betyder at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn, hvilket giver dig mulighed for at bruge den både inde og ude.

Med en 3-års producentgaranti kan du være sikker på kvaliteten og holdbarheden af denne LED strip. Den medfølgende 3-nøgle controller giver dig mulighed for at justere farver, lysstyrke og lysmønstre, så du kan skræddersy belysningen præcis efter dine behov og ønsker.

Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning i stuen, et festligt udtryk på altanen eller en praktisk oplysning af gangen, så er denne Neon LED strip 6x12 USB med Ståltråd det perfekte valg til dig, der ønsker en pålidelig, energibesparende og stilfuld belysningsløsning.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørRGB
Spredning120 grader
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde12 mm.
Bredde6 mm.
Dybde1000 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.9W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.