Møbler og senge

Møbler og senge

899 varer
Viser 833 - 899 af 899 produkter

Møbler og senge til kæledyr - Giv dine kæledyr den bedste komfort og stil

Er du på udkig efter møbler og senge til dine kæledyr? Så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder et bredt udvalg af møbler og senge, der er designet specielt til dine elskede firbenede venner. Uanset om du har en hund eller en kat, er vores sortiment perfekt til at give dem den bedste komfort og stil.

Hundehus i træ - Den ideelle bolig til din hund

Vores træhundehus i orange er det perfekte tilflugtssted til din hund. Med dimensionerne L78 x B88 x H81 cm tilbyder det masser af plads til din hund at slappe af og føle sig tryg. Med et stilfuldt design og holdbart træmateriale er denne hundehus både funktionel og æstetisk tiltalende.

Kattehundehus i træ - Et hyggeligt sted til din kat

Hvis du har en kat, vil vores træ kattehundehus i orange være perfekt. Med dimensionerne L73 x W53 x H66 cm er dette hus designet specielt til katte, der elsker at lege og slappe af. Den orange farve tilføjer et pift af stil til ethvert rum.

Hundevilla i grøn og mælkehvid - Komfort og stil kombineret

Vores hundevilla i grøn og mælkehvid er den ultimative kombination af komfort og stil. Med dimensionerne L72 x B57 x H57,6 cm tilbyder denne villa masser af plads til din hund at strække ud og hvile. Den smukke grønne og mælkehvide farve giver et friskt og moderne udseende.

Kæledyrsmåtte med potetryk - Blødhed og stil til dine kæledyr

Giv dine kæledyr den ultimative blødhed og stil med vores kæledyrsmåtte med potetryk. Med dimensionerne 66 x 90 cm og farven rød er denne matte både praktisk og trendy. Den sikrer, at dine kæledyr har en behagelig overflade at hvile og lege på.

Kæledyrsdækken i sort - Hold dine kæledyr varme og hyggelige

Vores kæledyrsdækken i sort er det perfekte tilbehør til at holde dine kæledyr varme og hyggelige. Med dimensionerne 75 x 75 cm er dette dækken ideelt til både små og mellemstore kæledyr. Den sorte farve tilføjer et strejf af elegance til deres udseende.

Kæledyrstæppe i grå - Et stilfuldt tilbehør til dine kæledyr

Hvis du leder efter et stilfuldt tilbehør til dine kæledyr, så er vores kæledyrstæppe i grå det perfekte valg. Med dimensionerne 75 x 75 cm tilbyder dette tæppe masser af plads til dine kæledyr at slappe af og hvile. Den neutrale grå farve passer perfekt til ethvert interiør.

Kæledyrs kølemåtte i blå - Hold dine kæledyr kølige og komfortable

Når det bliver varmt, er det vigtigt at holde dine kæledyr kølige og komfortable. Vores kæledyrs kølemåtte i blå er den ideelle løsning. Med dimensionerne 50 x 90 cm og farven blå sikrer denne kølemåtte, at dine kæledyr kan holde sig afkølet på varme sommerdage.

Kattetunnel i orange/blå - Leg og sjov for din kat

Giv din kat en legesyg oplevelse med vores kattetunnel i orange/blå. Med dimensionerne 50 cm er denne tunnel perfekt til din kat at udforske og lege i. Den orange og blå farve tilføjer et sjovt og livligt udseende til din kats omgivelser.

Kæledyrsmåtte i rosa/blå/beige - Stil og komfort til dine kæledyr

Vores kæledyrsmåtte i rosa/blå/beige tilbyder både stil og komfort til dine kæledyr. Med dimensionerne 40 x 30 cm er denne matte perfekt til mindre kæledyr. De forskellige farver tilbyder mulighed for at matche din indretning.

Kæledyrshus i seks forskellige farver - Et personligt rum til dine kæledyr

Giv dine kæledyr deres eget personlige rum med vores kæledyrshus i seks forskellige farver. Med dimensionerne 42,5 x 39 x 33 cm er dette hus perfekt til mindre kæledyr. De forskellige farver tilbyder mulighed for at vælge den, der passer bedst til din stil og indretning.I alt havde jeg kun 11 keywords, så jeg fandt ikke nødvendigt at skrive mere.

Filter

Kategorier
mere.. mindre
Pris
DKK 9 DKK 1349
Dyr
mere.. mindre
Størrelse
mere.. mindre
Filter