Kølemåtte til Kæledyr
Blå, 70x110 cm, 4000g

Nobleza Nobleza

18687-0

New product

Hold din pelsede ven kølig i sommervarmen med denne blå kølemåtte på 70x110 cm, vejer 4000g. Perfekt til din firbenede ven!

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Sommerartikler
Mild afkøling
Ridsefast.
Produktfarve: Blå.
Hovedmaterialer: PVC, polyester.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 161,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

❄【Selvafkølende】Den indre materiale i vores hundekølemåtte er 100% giftfri selvafkølende gel, sikker for både mennesker og kæledyr. Du behøver ikke at fryse eller køle den, trykaktiveret kølegel virker ved at absorbere din hunds kropsvarme, hvilket får dem til at slappe af og berolige dem på en varm sommerdag.
❄【Holdbar og Sikkerhed】Lavet af høj kvalitet polyester materiale, denne hundekølemåtte er ridsefast, slidstærk og holdbar. Dens kølegel er af høj sikkerhed, ingen irritation.
❄【Let at Rengøre og Opbevare】Bare drys lidt vand på overfladen, tør det af med en blød børste eller svamp, ingen behov for yderligere vedligeholdelse. Måtten er foldbar, hvilket gør den praktisk at opbevare eller tage med udendørs og på rejser.
❄【Multifunktionel】Denne 50x40cm hundekølemåtte er passende til forskellige størrelser af katte og hunde, holder dem fra at overophede og dehydrere om sommeren. Den kan bruges i hundesenge, kasser, hundehuse, sofaer, gulve eller bagsædet på din bil. Den fungerer ikke kun som en hundekølemåtte, men også som en pude, siddepude eller computerkølepude.
❄【Varme Tips】Selvom kølegelmåtten er ridsefast, er den ikke tyggesikker. Hvis du har nogen spørgsmål til produktet, er du velkommen til at kontakte os med det samme, og vi er glade for at hjælpe.
Dimensioner
Bredde 700 mm.
Dybde 1100 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.