Grøn LED Strip 230V
8mm, 50m, 120LED/m

Aigostar Aigostar

13795-0

New product

Grøn LED Strip 230V - 8mm, 50m, 120LED/m Udvid

Opgrader dit hjem med en energieffektiv og stilfuld belysningsløsning med vores grønne LED Strip 230V. Med en længde på 50m og 120 LED pr. meter er denne 8mm strip perfekt til at skabe stemning og atmosfære.

Mængde: rulle
Produktbeskrivelse: 8mm bredde af panel
120 chips/m
Hvert meter kan skæres.
Længde: 50m.
Produktfarve: Transparent.
Hovedmaterialer: PVC & PCB.
Effekt: 7W/m.

Læs mere..

DKK 699,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Grøn LED Strip til udendørs brug

Denne grønne LED Strip er ideel til udendørs belysning i haver, altaner, terrasser eller andre udendørsområder. Med en længde på 50 meter og en spredning på 120 grader, sikrer den en jævn fordeling af lyset og skaber en behagelig atmosfære.

Data om produktet:

  • Tilslutning: Tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere uden behov for ekstra transformatorer.
  • Dimensioner: LED Strips måler 10.5 x 6.5 mm og er derfor diskrete og nemme at montere på de fleste overflader.
  • Garanti: Produktet leveres med en producentgaranti på 3 år, hvilket sikrer dig mod eventuelle produktfejl.
  • IP65-klassificering: Takket være den høje beskyttelsesklasse IP65, er LED Strips velegnede til udendørs brug og tåler både vandstænk og regn.

Den grønne farve skaber en smuk og stemningsfuld atmosfære, ideel til forskellige anledninger som havefester, julebelysning eller som generel dekorativ belysning. Det fleksible design gør det let at tilpasse LED Strip til forskellige former og overflader, så du kan skabe dine egne unikke lyseffekter.

Installationstips: For optimal ydeevne anbefales det at montere LED Strips på en ren og glat overflade for at sikre god varmeafledning, samt at undgå at rulle strips ud over skarpe kanter for at undgå skader på produktet.

Med denne grønne LED Strip kan du skabe en hyggelig og flot belysning, der kan bruges året rundt og til mange forskellige formål. Med dens holdbarhed, energieffektivitet og flotte lysdækning er den et sikkert valg til din udendørs belysning.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørGrøn
Spredning120 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde6.5 mm.
Bredde10.5 mm.
Effekt & spænding
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.