LED E5 40W 6500K Hvid Panel
595x595x8mm

Aigostar Aigostar

New product

Opgrader din belysning med dette kraftfulde LED panel i en flot hvid farve. Med en lysstyrke på 40W og en skarp 6500K farvetemperatur er dette panel det perfekte valg til rum med behov for en klar og energieffektiv belysning.

Antal: 1 stk
Form: Hvid ramme.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Aluminium&PMMA.

Læs mere..

  • Kold

DKK 289,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

De nye dekorative lys Den perfekte forening af kunsten at hænge genstande op uden at blive forårsaget af lampeindstillinger. Dette er den mest fremtrædende funktion ved AIGOSTAR's nye E5-serie produkter. Subtiliteten består i at bruge lyskilden til at skjule bygningsdekorationens indre og opretholde den overordnede enhed og fuldkommenhed af bygningsdekorationen. Samtidig opfyldes behovene for belysning og dekoration.
Tynd og delikat 8 mm slankt design, aluminiumsramme, belægning med lys sølv eller hvid maling, god varmeafledning; sømløs trykknap, enkel og stilfuldt udseende, fremragende varmestyring sikrer langvarig stabilitet for LED-lysrøret.
Optisk design Brug et unikt optisk design, hvor lyslederpladen danner en ensartet plan glødeffekt uden mørke områder; høj lysudbytte, lysudbyttet for hvert produkt er omkring 80LM / W.
Fremragende lysudbytte Hele lampens effektivitet kan nå 75-85lm/W. En 72W gitterlampepanel skal udstyres med 4 18W T8-rør, som nemt kan udskiftes med en 32W E5-panelbelysning.
Lysens ensartethed Belysningsvinklen er bred og er 120°, og lyset er glattere, blødere og mere ensartet.
Spar penge og bekymringer Højtransparent akrylplade, ingen behov for indlejret installation af tilbehør, lavt strømforbrug og besparelse af omkostninger.
Sikker og pålidelig Høj kvalitet strømforsyning, PF-værdi er større end 0,9, ingen flimmer, ingen lyd, ingen blænding, ingen bly, kviksølv og andre skadelige stoffer, ingen infrarød, ingen ultraviolet og ingen termisk effekt.
Stabil og holdbar Lang levetid på 25.000 timer, kan bruges som dekoration, selv når den ikke er tændt. Ikke kun er den mere omkostningseffektiv end almindelige lamper, det er også et miljøvenligt og moderigtigt valg.
Flerfoldig montering Lamperne er nemme at installere, de kan enten indlejres direkte i loftet eller hænges op ved hjælp af hullet på bagsiden eller monteres på loftet ved hjælp af en matchende loftsboks.
Certificeringsmyndighed Produkter autoriseret af SGS GS, CE-certificering.
Bemærk
1、Når du installerer, vedligeholder eller kontrollerer lamperne, skal du slukke for strømmen.
2、Følg nøje instruktionerne til installation af lamperne.
3、For at undgå elektrisk stød eller at lampen falder ned, må du ikke skille den ad eller ændre på den.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke4600 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Bredde595 mm.
Dybde595 mm.
Effekt & spænding
Forbrug40W
Erstat257W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.