Sort Kriger Brødrister 750W

Aigostar Aigostar

15880-0

New product

Den Sorte Kriger Brødrister på 750W leverer hurtig og effektiv ristning af dine favoritbrød, så du kan nyde sprøde skiver hver gang. Med sit stilfulde design og kraftfulde ydeevne bliver morgenmaden en leg med denne brødrister.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Dobbeltsidet bagning
Syv bruningsgrader: Ja
Popper automatisk op: Ja
Aftagelig krummebakke: Ja
Volume: 2 skiver
Længde på ledning: 0,6m
Produktfunktion: Opvarmning; Optøning; Annuller
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: PP

Læs mere..

DKK 196,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Toast Boost /7 Toast Shade Setting】Denne særlige designfunktion giver maden en ekstra løft, så den er nemmere at fjerne. Og med 7 justerbare indstillinger får du et fuldt udvalg af bruning muligheder, så du kan vælge din foretrukne smag.
【Defrost, Reheat and Cancel Functions】Optø frossent brød med ét nemt trin, og du kan genopvarme eller stoppe ristningen når som helst.
【Auto shutoff /Convenient Cord-Wrap】Auto sluk for ekstra bekvemmelighed. Og den integrerede snoer-opbevaringsfunktion er nyttig til at holde en ren og ryddelig bordplade.
【Slide-Out Crumb Tray】Smulebakken kan let skubbes ud, hvilket gør rengøringen simpel samtidig med at krummer holdes væk fra bordpladen.
【Quality Assurance】RoHS og CE certificeret. 2 års garanti. Hvis du har nogen spørgsmål om vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe.
Dimensioner
Højde176 mm.
Bredde156 mm.
Dybde260 mm.
Effekt & spænding
Forbrug750W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.