LED DÆMPBAR FILAMENT A60 E27 6W 2200K
AMBER

Aigostar Aigostar

New product

Ny LED DÆMPBAR FILAMENT A60 E27 6W 2200K - AMBER Udvid

Skab stemningsfuldt lys med vores LED dæmpbare filamentpære i varm amber nuance. Perfekt til dekorative belysningsløsninger.

Mængde: 1 stk.
Form: A60.
Produktfunktion: Dæmpbar.
Produktfarve: Amber.
Hovedmaterialer: Glas.
Ydre materiale: Glas.

Læs mere..

  • Ekstra varm

DKK 34,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På vej ind


Produktbeskrivelse

Denne LED DÆMPBAR FILAMENT A60 E27 pære er et ideelt valg for dem, der ønsker at skabe en hyggelig atmosfære i deres hjem eller på kontoret. Pæren har en effekt på 6W, hvilket svarer til en traditionel pære på hele 51W, hvilket gør den til både en energieffektiv og økonomisk fordelagtig løsning.

Pæren kan tilsluttes til en almindelig 220-240V forsyning og har en lysstyrke på 600 lumens. Med en bred spredning på 360 grader sikrer den en jævn fordeling af lyset i rummet. Lyskvaliteten er høj med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser alle farver på en flot og ægte måde.

En af de store fordele ved denne pære er, at den er dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Dette gør den ideel til både hyggelige aftenstunder og mere funktionelle opgaver, hvor godt lys er afgørende.

Pæren kommer med en 3 års producentgaranti, som sikrer dig mod eventuelle fabrikationsfejl.

Kulør på lyset

Denne pære fås i en ekstra varm 2200K kulør, som giver et tydeligt varmt skær, der minder om gamle glødepærer. Den ekstra varme hvide farve skaber en hyggelig atmosfære og vil være perfekt til steder, hvor du ønsker et blødt og behageligt lys.

Denne LED-pære kombinerer det bedste fra moderne teknologi med et klassisk og tidløst design, der passer perfekt ind i enhver indretning. Med sit varme og behagelige lys vil denne pære være en fremragende tilføjelse til dit hjem eller kontor.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Ekstra varm hvid kulør2200K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke600 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat51W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.